Bliski suradnik gradonačelnika Tomaševića napokon priznao: Psovao sam u Skupštini

Bliski suradnik gradonačelnika Tomaševića napokon priznao: Psovao sam u Skupštini

Član platforme Možemo priznao je da je prostačio u Skupštini Zagreba.

“Ovim se putem ispričavam zbog svog ponašanja u Skupštini kada sam opsovao sam sebi u bradu, što je nekoliko kolega i kolegica čulo. U tom sam trenutku već bio iscrpljen dugotrajnošću sjednice koja je bila zahtjevna, no ne smatram da je to opravdanje.

Griješiti je možda ljudski, ali za sve nas koji reprezentiramo građane moraju vrijediti viši standardi kojih ću se i nadalje držati u Skupštini, kao što sam ih se držao do ove situacije.”, napisao je Celakoski koji je bio izložen žestokim kritikama svojih kolega.

“Teodor Celakoski, glavni ideolog političke platforme Možemo, ima 0 javljanja u zagrebačkoj skupštini!Statistiku je popravio dobacivanjem iz klupe. Psovanjem matere drugom zastupniku!Stvarno je zaslužio ovih 1333 kn koje mu vi plaćate, za psovanje.Samo su mame uhljebi”, napisao je Mostovac Marko Sladoljev.

Trpimir Goluža pak smatra da Celakoski samo psuje u Skupštini.

“Službena statistika aktivnosti gradskih zastupnika u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.Teodor Celakoski, Možemo!

0 pitanja i prijedloga,0 rasprava,0 povreda poslovnika,0 replikaIzgleda da je Celakoskom slanje zastupnice u 3 p.m. jedina aktivnost u Skupštini u 13 mjeseci rada”, napisao je Goluža.

Na slici: Celakoski i Tomašević iz aktivističkih dana

Foto: Hina