BRITKA KRITIKA: Marija Selak Raspudić opisala Tomaševića kao babu narikaču koja stalno plače i kuka

BRITKA KRITIKA: Marija Selak Raspudić opisala Tomaševića kao babu narikaču koja stalno plače i kuka

Marija Selak Raspudić kritizirala je gradonačelnika Tomislava Tomaševića zbog rasipništva. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Priznajem, meni je malo dojadilo slušati kako je Zagrebu teško. Zagreb je vitalan grad, zavidne imovine i nezavidnog prireza, i plakati nad njegovom propalom sudbinom isto je kao umiroviti zdravog tridesetogodišnjaka zato što je eto slomio nogu. Rješivo, možda i brzo, uz kvalitetnu terapiju.

Stoga je pravo pitanje jedino je li Zagreb u dobrim rukama? Mediji prenose da je danas gradonačelnik Tomašević na pitanje novinara o 189 000 kuna bruto otpremnine za tri mjeseca kazao kako je to potpuno opravdano jer su to tri mjesečne plaće, a prošle otpremnine bile su milijunske.

Nonšalancija oko činjenice da je 200 000 naših kuna bačeno u vjetar zbog njegove nesposobnosti kadroviranja može se samo mjeriti s reakcijom njegove stranačke kolegice Rade Borić koja je prije nekoliko mjeseci na pitanje odakle joj 150 000 eura ušteđevine i dionice odgovorila da bi bilo jako čudno da netko baš ništa nije ušparao u 30 godina. Ako nemate novaca za kruh, dignite sa štedne knjižice opominje iz Versaillesa kolegica Borić narod zemlje u kojoj je svaka četvrta osoba u riziku od siromaštva.

A sada vidimo da je socijalna hiposenzibilnost prisutna i kod novoizabranog gradonačelnika. Zamislite primjerice da je naš gradonačelnik osoba koja je sklona razuzdanim zabavama, lijepi pršute na čelo i svakom harmonikašu stavi 500 eura iz gradske blagajne kad mu otpjeva Dušu bećarsku. Valjda bi sutra svi prosvjedovali ispred poglavarstva. A koja je točno razlika između takvog pijanog rasipništva i činjenice da je nova gradska uprava da nije trepnula otplatila 189 000 naših kuna za njihove početničke pogreške”, ističe Marija Selak Raspudić.

Foto: Hina

Facebook Comments