Brutalna likvidacija u Omišu: Poznat vlasnik motocikla kojeg je koristio ubojica

Brutalna likvidacija u Omišu: Poznat vlasnik motocikla kojeg je koristio ubojica

Splitska policija na području Šestanovca pronašla je odbačeni motocikl kojeg povezuju sa ubojstvom koje se rano popodne u subotu dogodilo u Omišu kod skretanja za Brzet, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih policiji.

To se ubojstvo dogodilo kada je K.F. (38) iz Piska zaustavio i na ugibalištu ceste parkirao automobil u kojem je bila i njegova djevojka, kako bi pojeli hranu koju su netom prije kupili, nakon čega im je u jednom trenutku sa vozačeve strane prišao motocikl na kojem je bio muškarac s kacigom na glavi.

Na zaprepaštenje djevojke, koja je sjedila na suvozačevom mjestu, nepoznati je ubojica kroz otvoren prozor u glavu i vrat K.F. ispalio najmanje dva metka, te pobjegao na motociklu. Nesretni muškarac je na mjestu događaja iskrvario do smrti.

Očevid je na mjestu događaja obavila policija uz prisustvo zamjenika Županijskog državnog odvjetništva, a neslužbeno se doznaje da je tijekom večeri pronađen odbačeni motocikl na području Šestanovca te da je policija pomoću registarske tablice došla do njegovog vlasnika, 28- godišnjeg N.P. iz Omiša koji je priveden u policijsku postaju.

On je policiji otprije poznat po kaznenim djelima oružane pljačke i dilanja droge, a navodno je imao dva motocikla od kojih je jedan prodao prijatelju.

Policija u kriminalističkom istraživanju tog smaknuća provjerava svo današnje kretanje ubijenog K. F., koje bi moglo pomoći u rješavanju najbrutalnijeg ovogodišnjeg ubojstva na širem splitskom području.

Foto: Damir Senčar/Hina