Dalija Orešković kritizirala Milanovića: Mlatara s kemijskom olovkom po zraku, hiperventilira, šmrca i reži. Joj

Dalija Orešković kritizirala Milanovića: Mlatara s kemijskom olovkom po zraku, hiperventilira, šmrca i reži. Joj

I Dalija Orešković, koja je bila jedna od kandidatkinja za predsjednicu RH, sinoć nije odoljela komentirati prilično žestoku debatu između Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića.

“Milanović u debati s KGK, mlatara s kemijskom olovkom po zraku, hiperventilira, šmrca i reži. Joj”,  prenosi Jutarnji list riječi Dalije Orešković.

Nakon što se, na kraju prilično duge debate, dogodio neobičan trenutak u kojem su RTL-ovi voditelji najavili da će se preskočiti cijeli jedan blok pitanja, Orešković je komentirala:

“Što je ovo bilo na kraju? Moj stožer? Tvoj stožer? Čije su cigarete u kaputu? Mama nisu moje! Hoćemo još jednu rundu? Ha, pa već je deset sati i deset minuta, ali ja sam uvijek za još jednu rundu. – Eto, tako je to meni izgledalo.”

Nakon što su s RTL-a jutros otkrili da je završetak debate zatražila savjetnica predsjednice Republike, Renata Margaretić Urlić, koja je tijekom emisije ušla u režiju i zatražila da se ‘zbog produljenog trajanja i umora predsjednice, debata završi’, Orešković se opet oglasila.

“Baš si nešto zamišljam, kako bi to u moje vrijeme izgledalo da si je nečije potrčkalo umislilo da može ušetati u Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa i tražiti da se nešto od dokumentacije ne uvrsti u spis i u raspravljanje na sjednici? Je li vritnjak nepristojna riječ?”.

 

Foto: Zvonimir Kuhtić/Hina