Milanović tvrdi da je imao problem s nosom jer je prehlađen: Ali on je šmrcao i kod Nataše Božić i Aleksandra Stankovića

Milanović tvrdi da je imao problem s nosom jer je prehlađen: Ali on je  šmrcao i kod Nataše Božić i Aleksandra Stankovića

Predsjednički kandidat Zoran Milanović objavio je u utorak na facebooku da je na debatu na RTL bio došao teško prehlađen i pod temperaturom »jer su građani trebali vidjeti i čuti što kandidati za predsjednika Republike imaju za reći«, a osvrnuo se i na zamolbu za završetkom debate iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović.

»Došao sam sinoć na televizijsku debatu teško prehlađen i pod temperaturom, ali ni u jednom trenutku nije mi palo na pamet staviti svoje blage zdravstvene probleme ispred prava građana da vide i čuju što kandidati za predsjednika Republike imaju za reći.

Umoriti se od jedne debate pred hrvatskim građanima čije povjerenje tražiš, što to znači? Ako nisi sposoban dva sata razgovarati o temama koje muče Hrvatsku, nisi sposoban ni voditi Hrvatsku.

Osim, ako razlozi i motivi za traženje prekida nisu nešto drugo…«, napisao je Milanović.

Mežutim,Milanovićevo objašnjenje da je riječ o prehladi ne drži vodu. Naime u posljednja tri televizijska nastupa Milanović je imao   problema s nosom i šmrcanjem.  U debati na HRT-u, koja je održana prije desetak dana,  imao je  nekih problema s nosom.  Šmrcao je i na N1  kod Nataše Bakotić, a prije toga i  kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u dva. Puno manje i diskretnije, ali je  ipak šmrcao.

Foto: Dnijel Kasap/Hina