Davor Bernardić izvan vremena i prostora: Stranka mu propada, a on ne vidi ništa dramatično u tome

Davor Bernardić izvan vremena i prostora:  Stranka mu propada, a on ne vidi ništa dramatično u tome

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić nije  dramatično doživio izborni debakl u  Vrgorcu gdje je  SDP osvojio samo jedan mjesni odbor.

Poručio je  kako je to „posljedica loših  odnosa isključivo u vrgoračkoj organizaciji” te dodao kako je splitsko-dalmatinska organizacije SDP-a već poduzela korake da stranku konsolidira pred europske izbore.

„Podržavam jedinu moguću odluku Županijske organizacije splitsko- dalmatinske. Problemi su tamo već neko vrijeme i vjerujem da će u sljedećim mjesecima oni naći način da konsolidiraju stranku u Vrgorcu”, rekao je Bernardić u Oporbenom zarezu Hrvatskog radija.

Što se tiče izbora za mjesne odbore, SDP, kazao je, u zadnjih šest mjeseci ima i više nego razloga za zadovoljstvo. „Prva smo stranka u Rijeci, Koprivnici, Grubišnom Polju, Novoj Gradiški, Bjelovaru, u nizu sredina gdje smo izišli na izbore za mjesne odbore što samo pokazuje snagu SDP-a. Vrgorac je na žalost jedan negativan primjer, ali idemo dalje”, ustvrdio je šef SDP-a koji očito još uvijek nije svjestan da mu se stranka nalazi u ozbiljnoj krizi.

.Foto: Daniel Kasap/Hina