DOBRA VIJEST ZA BAD BLUE BOYSE: Grk je glavni osumnjičenika za ubojstvo navijača AEK-a. On je uhićen

DOBRA VIJEST ZA BAD BLUE BOYSE: Grk je glavni osumnjičenika za ubojstvo navijača AEK-a. On je uhićen

Prema posljednjim vijestima koje stižu iz Grčke, uhićen je glavni osumnjičenik za ubojstvo navijača AEK-a Michalisa Kaczurisa.

U pitanju je navijač Panathinaikosa koji je otprije poznat policiji. Od tragičnog događaja koji se dogodio u ponedjeljak navečer u blizini stadiona AEK-a, grčka policija uhitila je 104 osobe, od kojih je 97 hrvatskih državljana.

Uhićeni su i navijači Panathinaikosa, osumnjičeni da su pomagali prijateljima iz Zagreba i organizirali tučnjavu protiv navijača gradskog rivala. Riječ je o grčkim državljanima starosti 22, 26 i 27 godina, javlja srpski Kurir.

Dva dana nakon tragičnog incidenta u grčkim medijima pojavila se informacija da je istraga jako odmakla i da je uhićen navijač Panathinaikosa (27), koji je dobro poznat policiji.
On je okarakteriziran kao glavni osumnjičenik za ubojstvo, a grčki mediji, uključujući i “Sport24”, pozivaju se na policijska izvješća.

Navijač je navodno bio na uvjetnoj slobodi posljednjih šest mjeseci, nakon što je izašao iz zatvora. Dodaje se da je on među onima od kojih je uzet DNK uzorak.

No, istodobno se doznaje da zbog brojnih, i to različitih, uboda nožem policija sumnja da je u ubojstvu navijača AEK-a zapravo sudjelovalo više osoba.

Foto: Hina

Na slici: Ilustracija