Među uhićenim Bad Blue Boysima je i diplomirani inženjer elektrotehnike: On je i predsjednik Udruge navijača Dinama

Među uhićenim Bad Blue Boysima je i diplomirani inženjer elektrotehnike: On je i predsjednik Udruge navijača Dinama

Kako je potvrđeno Jutarnjem listu, među uhićenima u Grčkoj je i Tomislav Terzić, diplomirani inženjer elektrotehnike i zaposlenik jedne velike zagrebačke tvrtke, inače predsjednik Udruge navijača Dinama.

Terzić je sudjelovao i u masovnoj tučnjavi Boysa i Torcide 14. travnja 2019., koja se dogodila na terasi kafića na Trešnjevačkom trgu u Zagrebu uoči utakmice Hajduka i Lokomotive. Policija je privela ukupno 25 osoba, a o vandalizmu su svjedočile snimke nadzornih kamera i građana na kojima se vidjelo bacanje stolica i stolova s terase kafića kod kojeg je izbio sukob.

Još jedan sudionik te tučnjave, Ivan K. iz okolice Zagreba, ali prijavljen u Rijeci, također je među uhićenima u Ateni. Navodno je među uhićenima i Dragan K. s prebivalištem u Beču, poznat kao jedan od vođa navijača austrijskog Rapida.

Među uhićenima je i Ivan Lulić (25) pomoćni trener u zagrebačkom karate klubu Bushido, što je potvrdio glavni trener tog kluba.
Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, jer za to još uvijek nema službene potvrde ni od strane grčke ni hrvatske policije, sve ukazuje na to da je u ponedjeljak navečer bio dogovoren “bliski susret” navijača Dinama i AEK-a u zoni stadiona u Ateni. Neslužbeno se doznaje da su i organizatori, a riječ je također o istaknutim vođama Boysa, uspjeli brodom napustiti Grčku prije nego što je grčka policija upalila crveni alarm i poslala popis svim graničnim prijelazima.

Foto:Hina/Ilustracija

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: INTERVJU: Novinar koji najsrčanije brani Andreja Plenkovića i HDZ: Šef HEP-a Frane Barbarić mora otići