Doktor iz Njemačke proglasio Lauca nestručnim: Lauc mu ekspresno odgovorio: On je otvorio laboratorij specijaliziran za covid

Doktor iz Njemačke proglasio Lauca nestručnim: Lauc mu ekspresno odgovorio: On je otvorio laboratorij specijaliziran za covid

Doktor Gordan Lauc otkrio je zanimljive detalje o poslovnom pothvatu doktora Marija Parčine koji ga je danas proglasio nestručnim.

“Na nacionalnoj televiziji novi eksponent pandemijskog marketinga kaže da mene „ne treba slušati, jer da nisam stručan“. Gospodin koji je to izrekao otvorio je u Hrvatskoj privatni laboratorij Virion specijaliziran za COVID-19 i uz nemoralno visoke marže zlorabi prisilu države da se ljudi moraju testirati. To nije protuzakonito, no duboko je nemoralno. Ja osobno ne bih mogao mirno spavati da na taj način profitiram na pandemiji.

S druge strane, to što promovira cijepljenje djece na nacionalnoj televiziji je dokaz da ne zna što govori jer:

1) COVID-19 nije opasna bolest za djecu

2) Cijepljenje djece i mladih neće smanjiti broj teško bolesnih ljudi, jer ćemo se svi i onako zaraziti

3) Za mušku djecu i mlade muškarce cjepiva nose nezanemarivi rizik miokarditisa. Bitno veći nego što ga nosi zaraza sa SARS-CoV-2 virusom (o tome sam pisao jučer).

Ja sam voditelj nacionalnog Znanstvenog centra izvrsnosti u personaliziranoj brizi za zdravlje, jednog od svega četiri znanstvena centra izvrsnosti u području medicine u Hrvatskoj. Objavio sam više od 60 znanstvenih radova iz područja imunologije i više od 100 znanstvenih radova o imunoglobulinima. Ja jako dobro znam što govorim i iznosim objektivne znanstvene činjenice, a čini se da dotični gospodin nastupa kao lobista pandemijskog marketinga”, ističe Lauc.

Evo što je izjavio doktor Marijo Parčina u emisiji “U mreži Prvog” Hrvatskog radija.

“Gospodina Lauca ne bih uzimao kao neke referencu za te vrste izjava zato jer je riječ o čovjeku koji nije u struci. Pritome bih se više koncentrirao na dokaze koje stvarno imamo. U Americi je cijepljeno 5 milijuna djece u dobi od 5 do 11 godina i nemate nijedan slučaj miokarditisa. Cjepivo izaziva puno slabije nuspojave od prirodne infekcije pa čak i kada je riječ o djeci”, izjavio je doktor Marijo Parčina.

Na slici: Doktor Mario Parčina

Foto: Facebook