Dubravka Šuica prezadovoljna kampanjom: Što će reći birači

Dubravka Šuica prezadovoljna kampanjom: Što će reći birači

Kampanja je bila dosta duga, mislim da je to dobro, obišli smo svaki kutak naše zemlje, krenuli smo iz mojih Konavala, tamo ću danas i završiti kampanju, kazala je u emisiji N1 studio uživo HDZ-ova kandidatkinja za EP Dubravka Šuica dva dana uoči europskih izbora.

“Prezadovoljna sam kampanjom. Građani su sjajno reagirali na naše programe. Fokus kampanje bio je na europskim fondovima. Sve što smo obišli, sve županije… ne postoji mjesto gdje nema nekog europskog projekta”, kaže Dubravka Šuica.

Spomenula je i radove na izgradnji Pelješkoga mosta, kao najveće investicije. “On već polako izlazi iz mora, bit će to, simbolički, najveće priznanje i benefit našega ulaska u EU”, govori HDZ-ovka.

“Narod je zadovoljan, vidjela sam niz poljoprivrednih projekata po Slavoniji, rasadnike, plastenike… čovjek se iznenadi, ima toga više no što se govori. Slavonija me impresionirala, iako se govori kako nema nikoga, kako odlaze…”, rekla je Šuica.

Međutim, nisu svi u HDZ-u  zadovoljni kampanjom, a  pogotovo imaju primjedbi kada je riječ o sastavljanju liste za Europski parlament.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina