Uoči Hoda za život: Predsjednica primila predstavnike organizatora među kojima je i Željka Markić

Uoči Hoda za život: Predsjednica primila predstavnike organizatora među kojima je i Željka Markić

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je na Pantovčaku predstavnike inicijative Hod za život.

Predstavnici inicijative s predsjednicom su održali sastanak dan uoči Hoda za život, koji se održava sutra, na dan izborne šutnje. Organizatori napominju da je “na Hod za život dopušteno donositi isključivo one transparente, majice, natpise i zastave na kojima su poruke koje slave život, zaštitu života od začeća do prirodne smrti, izražavaju brigu i potporu za majke, djecu i obitelji, piše N1.

Osim zastava Hoda za život bit će dopuštene samo nacionalne zastave. Svaki pokušaj unošenja bilo kakvih drugačijih zastava ili transparenata organizatori će smatrati namjernim pokušajem diskreditiranja Hoda za život”, objavljeno je u petak.

Četvrti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove godine održava se pod geslom: Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!

Okupljanje sudionika Hoda za život započinje u subotu, 25.5., u 10 sati na Zrinjevcu, a ruta kojom će se ove godine hodati u Zagrebu je: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Ćirilometodska – Trg sv. Marka.