Gordan Lauc: Zašto su me lobisti pandemijskog marketinga proglasili antivakserom?

Gordan Lauc: Zašto su me lobisti pandemijskog marketinga proglasili antivakserom?

Gordan Lauc piše o cijepljenju djece.

“Danska je odlučila zabraniti cijepljenje zdrave djece protiv covida i priznali su da su pogriješili kada su im preporučili cijepljenje (https://www.sst.dk/da/corona/vaccination) .

Da lobisti pandemijske mafije nisu uložili milijarde u lobiranje/korumpiranje niti jedna zemlja ne bi forsirala cijepljenje djece protiv bolesti od koje im ne prijeti značajna opasnost. Posebice ne cjepivom koje je bazirano na potpuno novoj tehnologiji i čije posljedice još uvijek ne znamo. Usprkos velikoj cenzuri i autocenzuri, sve je više studija koje pokazuju da posljedice uopće nisu bezazlene. Primjerice ova nedavno objavljena analiza s Tajlanda pokazala je razinu kardiovaskularnih komplikacija koja je zabrinjavajuća. Neki će reći da su to ipak razmjeno blage komplikacije, no doista ne vidim zašto bi itko svoje dijete izlagao potpuno nepotrebnom riziku kardiovaskularnih komplikacija.

Danska je odlučila da to neće dozvoliti, tj. dopustit će samo uz posebnu preporuku liječnika. Nadam se da će i druge zemlje uskoro donijeti slične odluke i da nećemo ugrožavati zdravlje svoje djece radi pohlepe industrije pandemije i korumpiranih znanstvenika, stručnjaka i političara”, ističe Lauc koj je objavio još jedan komentar.

“Ja sam veliki pobornik cijepljenja i s antivakserima “ratujem” godinama. Ipak, u ovoj pandemiji su me lobisti pandemijske mafije proglasili herojem antivaksera…To su napravili zato što sam se protivio cijepljenju zdrave djece, mladih i onih koji su prethodno preboljeli COVID-19.

Cijepljenje ovih kategorija ljudi bilo je motivirano isključivo željom za profitom, a promovirali su ga plaćeni lobisti pandemijske mafije i njihove naive žrtve. Danas se sve više zemalja uspijeva othrvati lobistima pandemijske mafije, iako to uopće nije lagano, budući da pandemijski marketing ima desetine milijardi eura na raspolaganju za lobiranje i korumpiranje”, zaključuje Lauc.

Foto: Hina