Glavni urednik Nacionala: Nalogodavci ubojstva Ive Pukanića više neće moći mirno spavati. Abazović me pozvao u Crnu Goru

Glavni urednik Nacionala: Nalogodavci ubojstva Ive Pukanića više neće moći mirno spavati. Abazović me pozvao u Crnu Goru

Glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić najavljuje da bi se uskoro mogli otkriti nalogodavci atentata na Ivu Pukanića.

“Zaklela se zemlja raju… Čini se da bi nalogodavci ubojstva Ive Pukanića mogli početi nemirno spavati. To bih ukratko mogao zaključiti nakon dva telefonska razgovora koja sam upravo vodio na povratku s utakmice Dinama u Maksimiru. Evo nema petnaest minuta otkako mi je dugogodišnji prijatelj Ratko Knežević na telefon dao crnogorskog premijera Dritana Abazovića. Razmijenili smo nekoliko kurtoaznih rečenica, pozvao me u Crnu Goru.

A potom mi na telefon proslijedio i aktualnog crnogorskog ministra policije Filipa Adžića. Želim im ugodnu večer u dobrom društvu mog Ratka u Dubrovniku. Veselim se boljoj budućnosti Crne Gore”, ističe Jelinić koji je na društvenoj mreži podijelio i objavu ocrnogorskog premijera Dritana Abazaovića koji je jučer bio u Dubrovniku.

“Kao dijete se sjećam bombardovanja Dubrovnika – najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva 🙏.

Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelijepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima.

Radni dan sa ministrom #FilipAdžić u Duborovniku, razgovori sa diplomatama, a zatim susret i večera sa našim poznatim Crnogorcem u Hrvatskoj, #RatkoKneževićŠirimo ljubav, regionalu saradnju i gradimo evropsku budućnost “, napisao je premijer Crne Gore Dritan Abazović.

Foto: Hina