Grmoja objavio: Odaziv je iznad svih očekivanja. Evo tko će sve doći na Antikorupcijsko vijeće

Grmoja objavio: Odaziv je iznad svih očekivanja. Evo tko će sve doći na Antikorupcijsko vijeće

Nikola Grmoja je objavio da je odaziv članova NO INA-e na saslušanje na Antikorupcijskom vijeću iznad očekivanja.

“Iako sam za sutrašnje saslušanje članova NO INA-e imao potvrdu dolaska samo od strane Damira Vanđelića, izgleda da se percepcija saslušanja na Antikorupcijskom vijeću, unatoč pokušajima vladajućih da ih prikažu nezakonitima, jako mijenja.

Moguće je da pozvani postaju svjesni da sam nedolazak šalje određenu poruku suspektnosti jer ne žele pred saborskim tijelom i javnošću podijeliti svoja saznanja o INA-a. Imam čak četiri potvrde spremnosti dolaska pa ćemo sjedinicu podijeliti na dva dijela. Prvi dio ćemo odraditi sutra s početkom u 12 sati na kojem ćemo saslušati Božu Mikuša i Damira Vanđelića, a u idući ponedjeljak nastavljamo ranije s početkom u 10 sati kako bismo imali više vremena za saslušanja svih koji žele doći.

Za ponedjeljak se najavio Siniša Petrović, a čekam još potvrdu i Davora Šterna koji je trenutno na putu. Ako bude potrebe planiram u okviru saslušanja članova NO u dogovoru s članovima Antikorupcijskog vijeća sazvati još jednu sjednicu. Očekujem i od ostalih pozvanih posebno Luke Burilovića i Damira Mikuljana da se odazovu pozivu. Nastavljamo rasvjetljavati korupciju i izvjesnu veleizdaju vezanu uz INA-u”, ističe Nikola Grmoja.