Grmoja optužuje Jandrokovića: Zastupnici idu na odmor zbog vaših izbora u Lici

Grmoja optužuje Jandrokovića: Zastupnici idu na odmor zbog vaših izbora u Lici

Od početka godine su saborski zastupnici s četvrtkom odradili 22 radna dana na plenarnim zasjedanjima, a sad idu na odmor.

Zastupnici će se odmarati ukupno 11 dana, a na posao se vraćaju 13. travnja. Ova stanka najavljena je na posljednjoj sjednici Predsjedništva Sabora. Nikola Grmoja (Most) kaže da je i tad tražio odgovore zašto stanka.Od početka godine su saborski zastupnici s četvrtkom odradili 22 radna dana na plenarnim zasjedanjima, a sad idu na odmor.

Zastupnici će se odmarati ukupno 11 dana, a na posao se vraćaju 13. travnja. Ova stanka najavljena je na posljednjoj sjednici Predsjedništva Sabora. Nikola Grmoja (Most) kaže da je i tad tražio odgovore zašto stanka, prenose 24sata .

– Rečeno nam je da smo mi novi pa da to ne znamo i da je to potrebno za rad na terenu. Mislim da je to potpuno neprimjereno. Svjestan sam da sad idu izbori u Lici, gdje se sukobljavaju dvije frakcije HDZ-a, ali mislim da građani, s obzirom na stanje u Saboru, ne mogu više gledati ni nerad saborskih zastupnika ni ovu političku trgovinu – poručio je.

Foto: Danijel Kasap/Hina