Hrvoje Zekanović: Što je Pupovac mislio kad je rekao: Vi ste se zastupniče izvukli

Hrvoje Zekanović: Što je Pupovac mislio kad je rekao: Vi ste se zastupniče izvukli

Danas se u Hrvatskom saboru dogodio nezapamćeni incident. Naime, nakon što je zastupnik Pupovac još jednom govorio o tzv. etničkom čišćenju srpske nacionalne manjine ’90-ih, što za njega nije neuobičajeno, usudio se ići korak dalje.

Dva puta je zastupniku i generalu pobjedničke hrvatske vojske Željku Sačiću uputio znakovitu poruku: „Vi ste se zastupniče izvukli“, stoji u priopćenju Hrvatskih suverenista.

Na što je mislio? Je li mislio na četnički metak, granatu ili nož, ne znamo.

U svakom slučaju, mi Hrvatski suverenisti možemo sa žaljenjem konstatirati kako niti u najcrnjem scenariju hrvatski branitelji, koji su ’95-te godine slavili pobjedu nad okupatorom, nisu mogli očekivati ovakav izričaj u Hrvatskome saboru.

Bez obzira na šok i nevjericu, mi Hrvatski suverenisti nećemo odustati od prokazivanja političara koji negiraju temelje moderne hrvatske države, a na najvećoj stranci u vladajućoj koaliciji je da još jednom preispita s kim vlada, jer u suprotnom neće imati izgovor za sustavno omalovažavanje ljudi koji su stvarali hrvatsku državu, zaključuju Hrvatski suverenisti.