Kampanja postaje sve zanimljivija: Sada Zoran Milanović govori o “udbaškim podjelama”

Kampanja postaje sve zanimljivija: Sada Zoran Milanović govori o “udbaškim podjelama”

Zoran Milanović je u subotu obišao Zadar, ŠIbenik i Split na svojoj ‘dalmatinskoj turneji’ u sklopu predizborne kampanje pred drugi krug predsjedničkih izbora.

U pratnji stranačkih aktivista SDP-a Milanović je svoj boravak u Zadru započeo na Trgu pet bunara, onda je Kalelargom krenuo po užem središtu grada zastajući u razgovoru s građanima na Kalelargi, a najviše se zadržao na zadarskoj ribarnici gdje je razgovarao s trgovcima. Potom je posjetio šibensku Adventuru i razgovarao sa svojim pristašama u đardinu.

Tek u Splitu je komentirao je i najavljeno sučeljavanje na RTL-u, kojem su i on i njegova protukandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović potvrdili dolazak.

‘Sad bi to trebalo pretvoriti u kuću Big Brothera, da imamo zajedničku sobu. Nekako ide u tom pravcu. Čujem da je prihvatila debatu na RTL-u, to je to, vidjet ćemo kako izgleda’, rekao je Milanović, javlja N1.

omentirao je i izjavu aktualne predsjednice, koja je građanima u Karlovcu poručila da ‘biraju pravu Hrvatsku’.

‘To je jako opasna izjava. Jako su perfidni, jedno pričaju, drugo rade, trećima predbacuju, naprimjer meni. Što se tiče prave Hrvatske, ja govorim o normalnom u Hrvatskoj, ne normalnoj Hrvatskoj, i to ne znači da onaj tko ne glasa za mene nije normalan. Ali reći da postoji prava i kriva Hrvatska, to su udbaške podjele i to je HDZ”, rekao je Milanović.

Foto: Edvard Šušak/Hina