Hrabri vatrogasac Davor Kovačić preminuo je dok je spašavao druge: Čuvao si nesebično naš voljeni grad

Hrabri vatrogasac Davor Kovačić preminuo je dok je spašavao druge: Čuvao si nesebično naš voljeni grad

Vatrogasac  Davor Kovačić iz DVD Kustošija preminuo je sinoć za vrijeme  intervenciju u  Zagrebu. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, a ubrzo je, bez obzira na brzu reakciju Hitne pomoći,  i preminuo.  Od njega su se dirljivim postom oprostila Vatrogasna postrojba Zagreb.

“Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.”

Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlj”, piše u postu.