BAHATI LOKALNI ŠERIF: Podignuta optužnica protiv HDZ-ovog načelnika koji je divljački napao vlasnicu kafića

BAHATI LOKALNI ŠERIF: Podignuta optužnica protiv HDZ-ovog načelnika koji je divljački napao vlasnicu kafića

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je optužnicu protiv Žarka Žgele, načelnika Općine Severin, zbog nasilničkog ponašanja prema vlasnici kafića Ivi Kramarić.

Načelnika Žgelu tereti se da je 9. srpnja 2023., oko 23 sata, verbalno i fizički napao vlasnicu kafića u Severinu koja mu nije željela poslužiti piće zbog završetka radnog vremena.

Nakon što je najprije uporno zahtijevao da mu posluži piće, a vlasnica mu je rekla da napusti lokal jer je kraj radnog vremena, verbalno i fizički ju je napao. Vrijeđao ju je te ju je više puta udario dlanom po desnom i lijevom uhu i obrazima, kao i zatvorenom šakom u potiljak i rame.

“On me pitao znam li ja tko je on i rekao da je ovo njegovo selo. Na to sam rekla da ću ga staviti u novine jer to više ne mogu trpjeti. Rekla sam mu da se smiri. Tada me primio za čeljust i vrat. Prvo me ošamario par puta. Kako sam se pokušavala odmaknuti, tako sam se okrenula leđima i onda me šakom lupio u leđa”, rekla je Iva Kramarić.

Boli me sve. Ne mogu spavati. Mene je strah i za sebe i za supruga. Na mene su nasrnuli, a kako bi bilo onda da je on došao tamo”, dodala je.

Foto: Screenshot/Dnevnik.hr