Grmoja poručio Hasanbegoviću i Zekanoviću: Ili si na Plenkovićev daljinski ili si smotan i zbunjen

Grmoja poručio Hasanbegoviću i Zekanoviću: Ili si na Plenkovićev daljinski ili si smotan i zbunjen

Nikola Grmoja komentirao je postupak saborskih zastupnika Zlatka Hasanbegovića i Hrvoja Zekanovića koji su spasili kvorum vladajućoj većini prilikom izglasavanja novog Zakona o Ini.

“Mislim da je to loše.. Ne znam zašto Hasanbegović i Zekanović nisu izišli kada je izišla oporba ili, kad su već ostali u Saboru, zašto nisu pratili ima li većina kvorum. Ovo je već drugi put da se ponavlja ovakva situacija. Prvu situaciju smo imali kod glasovanja o opozivu Mariću kada je također dio tih zastupnika spasio Vladu Andreja Plenkovića. Neki kažu da je slučajnost, neki kažu da dva pute ne može biti slučajno. Ne mogu sa sigurnošću govoriti što se dogodilo, ali sigurno da nije dobro za one koji se predstavljaju kao oporba Andreju Plenkoviću, rekao je Grmoja koji nije nedvosmisleno odgovorio jesu li Hasanbegović i Zekanović još uvijek oporba.

“Dosad su po djelovanju bili, ali kad imamo ovako nekakve situacije dogodi se da baš tu zabrljaju, rekao je Grmoja potvrdivši da su mu Hasanbegović i Zekanović rekli da nisu znali da vladajuća većina nema kvorum. Poručio im je da nisu  dorasli ovim događanjima u Saboru.

“Ili si na Plenkovićev daljinski ili si malo zbunjen i smotan za ova događanja”, rekao je Grmoja.

Foto: Denis Cerić/Hina