Hrvatski tenisač ružno psovao pa izgubio meč: Jedino me još mogu zatvoriti u ludnicu

Hrvatski tenisač ružno psovao pa izgubio meč: Jedino me još mogu zatvoriti u ludnicu

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Gojo (ATP – 112.) poražen je u svom prvom nastupu u glavnom ždrijebu Wimbledona, a bolji od njega bio je Nijemac Maximilian Marterer (ATP – 170.), koji se u drugo kolo probio pobjedom 7:5, 6:7 (8), 6:3, 6:4 nakon dva sata i 46 minuta igre.

Gojo je bio vidno nervozan tijekom cijelog meča, a u četvrtom setu gledatelji su u prijenosu uživo mogli vidjeti stvarno ružne scene.

Naime, hrvatski tenisač opsovao je Isusa bez imalo zadrške. Još u prijašnjim mečevima znao je žestoko psovati, to je prolazilo ispod radara jer ne igra često na velikoj sceni, no prizor s Wimbledona mogla je vidjeti cijela Hrvatska.

Nakon meča malo je iznenadio i izjavom, javlja Dnevnik.hr.

“Prvo ću se sedam dana odmoriti u Splitu, vidjeti prijatelje, sjesti na zidić i popiti pivo, pustiti mozak na pašu. Plan je zatim ići na ATP turnire u Ameriku”, rekao je Splićanin pa odgovorio na pitanje novinara ima li psihičke pripreme za meč.

“Trenutačno ne. Prošao sam vjerojatno deset psihologa, 27 psihijatara… Jedino me još mogu zatvoriti u ludnicu. Nekima sigurno nije bilo dobro nakon mene”, dodao je Gojo.

Foto: Hina