Marija Selak Raspudić ironično o Plenkoviću: Državno odvjetništvo pokvarilo „njegov“ tjedan i šepurenje s Ursulom

Marija Selak Raspudić ironično o Plenkoviću: Državno odvjetništvo pokvarilo „njegov“ tjedan i šepurenje s Ursulom

Marija Selak Raspudić reagirala je na izjave Andreja Plenkovića o radu DORH-a i uhićenju njegovog ministra.

“Plenkovićeva pressica o USKOK-ovim uhićenjima za „neznalice“:

1) Premijer je optužio DORH što mu je pokvario „njegov“ tjedan i šepurenje s Ursulom. To je najgore u svemu što se dogodilo.

2) Premijer se duri što je korupcija razlog za žurno postupanje DORH-a i želi da DORH objasni hrvatskoj javnosti zašto rade svoj posao. Prema premijeru „mračne“ sile kontroliraju DORH i sve one koji se žele obračunati sa svijetlom pojavom korupcije u hrvatskoj politici.

3) Jako je ružno da se ministra uhapsi u subotu ujutro. Digli su premijera iz kreveta.

4) Premijer smatra da treba ubiti „glasnika“ jer je kazneno djelo da informacije o korupciji cure, a korupcija očito nije.

5) Premijer reterira: neće oporba smjenjivati ministre, ali on možda hoće. Brod tone, a kapetan spašava sebe.

6) Zaključak: Sve je izglednije da će se premijer Plenković morati postaviti na trepavice da mu makar jedan ministar ne bude smijenjen”, ističe Marija Selak.

Reagirao je iNikola Grmoja.

“Bahati Plenković poručio je nama mostovcima da možemo stajati na trepavicama, a da unatoč tome svakako neće smijeniti nijednog ministra.

Takve akrobacije nam uopće nisu nužne, dovoljno je ujutro otvorit portale i gledat kako njegovim ministrima u stanove upada policija i kako uskoro odlaze ne samo iz Vlade nego i u zatvor. Pada Horvat, pada uskoro i Ćorić čiji smo opoziv pokrenuli. Vrijeme je da padne i ova korumpirana Plenkovićeva Vlada i da se raspišu novi izbori”, ističe Grmoja.

Foto: Hina