Ministrica Brnjac voli skupe stvari: Ima torbu koja košta gotovo 600 eura

Ministrica Brnjac voli skupe stvari: Ima torbu koja košta gotovo 600 eura

Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta, došla je u četvrtak na sjednicu Vlade i privukla pažnju svojom skupocjenom torbom. 

Ministrica je na sjednicu došla odjevena u zelenu suknju i crni sako, a u ruci je držala smeđu Lancelovu torbicu. Radi se o modelu Neo Izy de Lancel, koji se prodaje po cijeni od 595 eura za srednji model i 530 eura za manji. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Karolina Vidović Krišto: Plenković, Milanović i Jandroković su činovnički izvršitelji bez ikakovih posebnosti ili nadarenosti

Brnjac je nakon sjednice Vlade govorila o turističkoj sezoni i poručila da je zadovoljna rezultatima.

Torba Neo Izy de Lancel

 

Komentirala je i tvrdnje da su hoteli u srpnju ove godine dvostruko skuplji od inflacije, kazavši da su hoteli sada cijenama blizu onima u konkurentskim zemljama, javljaju 24sata.

Ponovila je da se ulaganje u povećanje kvalitete smještajnih objekata na četiri i pet zvjezdica uvijek isplati i da oni koji su tako ulagali imaju opravdanje za povećanje cijena, a oni koji nisu ulagali, a dizali su cijene za to nemaju opravdanje.

“Teško je reći u kakvoj su korelaciji povećanje cijena s popunjenošću u špici sezone, jer hoteli su primjerice dobro popunjeni i zadovoljni, a i kampovi rade bolje nego 2019.”, odgovorila je ministrica.