VIDEO: Mlada Španjolka se zaljubila u zemlje bivše Jugoslavije: Naučila je jezik, a sada će biti gošća na koncertu Halida Bešlića

VIDEO: Mlada Španjolka se zaljubila u zemlje bivše Jugoslavije: Naučila je jezik, a  sada će biti gošća na koncertu Halida Bešlića

Uoči koncerta Halida Bešlića, koji će se održati u subotu, 11. ožujka, u sarajevskoj Zetri, jučer je u Bosnu i Hercegovinu stigla talentirana Španjolka Laura Marin, koja će biti specijalna gošća na njegovom koncertu.
Ova 18-godišnjakinja iz Španjolske još se u djetinjstvu zaljubila u glazbu s naših prostora, što ju je potaknulo da nauči jezik i pjeva jasno za cijeli Balkan.

Laura se na sarajevskom aerodromu kratko obratila medijima, te rekla da joj je srce bilo puno kada je čula vaš jezik na letu iz Frankfurta za Sarajevo.

Ovo mi je ispunjenje želje koja traje već devet godina, rekala je Marin.

Laura je u Sarajevo došla u pratnji majke, a u danima nakon koncerta imat će vremena obići glavne turističke atrakcije Bosne i Hercegovine.

Kada su je nedavno upitali koju bi zemlju na prostoru bivše Jugoslavije voljela pozdraviti, Laura je rekla da voli sve zemlje od Vardara do Triglava.

Podsjećamo, Laura je ranije na društvenim mrežama objavljivala videa u kojima pjeva Halidove pjesme. Kazala je da joj je Halid Bešlić jedan od najdražih pjevača. Ona će s Halidom na njegovom koncertu u Sarajevu otpjevati neke od njegovih hitova.

Preko interneta se danas sve može naučiti, jezik sam savladala sama i nije mi bilo lako. Jako sam ponosna – kazala je svojedobno mlada Španjolka, koja studira latinski i starogrčki jezik, te svira gitaru, ukulele i klavir.

Volim svu glazbu iz bivše Jugoslavije, za to ne postoji razlog. Moja duša se zaljubila, a ja je pratim. Moja najdraža pjevačica je Lepa Brena, ali volim sve od Darka Rundeka do Miroslava Ilića – priča nam Laura, te priznaje kako joj uz studiranje i snimanje ostaje vrlo malo slobodnog vremena, prenose 24 sata.

Osim balkanske glazbe, Španjolka prati i naše sportaše, te se ponosi se njihovim uspjesima. Navija za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

– Granice Pirenejskog poluotoka za mene su sasvim nevažne,  te upravo zato navijam za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Danas ću ih gledati i znam da će rasturiti! Podrška iz Galicije! – poručila je Laura našim Vatrenima.

Na slici: Laura Marin