Srpska folk pjevačica rastaje se od Hrvata: Nisam previše birala kada sam se udavala

Srpska folk pjevačica rastaje se od Hrvata: Nisam previše birala kada sam se udavala

Pjevačica Dragana Mirković ranije je ovog tjedna službenim priopćenjem za javnost objavila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, a navela je i da već tri godine ne žive pod istim krovom.

Kako piše Kurir, Dragana Mirković je s djecom ostala živjeti u dvorcu u Ebenfurthu u blizini Beča, a tijekom razvoda najprije će biti podijeljen upravo spomenuti dvorac. Samo on se procjenjuje na više od 50 milijuna eura, a tijekom braka je stekla i imetak u obliku televizije DM SAT, zgradu u kojoj se ta televizija nalazi te luksuzni vozni park, a u nadolazećih nekoliko tjedana ćemo saznati sudbinu spomenute imovine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Sjećate li se sramotnog poraza Dinama od Balkanija s Kosova: Postoji ozbiljna sumnja da je utakmica namještena. Otvoren je istraga

Prema Blicu, Bijelić i pjevačica su izgradnjom njihovog carstva započeli još krajem devedesetih, odnosno, 2000. kada su se vjenčali. Kako Mirković tvrdi, tada je htjela djecu i “nekoga tko nije s estrade”.

– Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogriješila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti – rekla je slavna pjevačica i dodala kako je bila “vrlo hrabra” što se udala za Hrvata u to vrijeme, iako joj nitko u Srbiji nije nikada prigovorio. Ističe kako su joj više zamjerili u inozemstvu, gdje je Dragana razvijala svoju glazbenu karijeru, a Toni svoj biznis, javlja Jutarnji list.

Toni Bijelić vlasnik je nekoliko tvrtki iz branše automobilske industrije. Čak je uspio kupiti tvrtku Maybach koja proizvodi automobile minimalne vrijednosti 70 tisuća eura. Većina brendova u vlasništvu ovog čovjeka poznata je u cijeloj Srbiji, uključujući i dijasporu.

Uz Draganu, vlasnik je i televizijske kuće DM SAT. Prije 10 godina uselio se kako bi kupio dvorac Ebenfurt s površinom od 12 tisuća četvornih metara i imanjem od jednog i pol hektara. Nakon obnove ovo velebno zdanje procjenjuje se na oko 50 milijuna eura.

Za srpski Scandal je kuharica Dragane Mirković, koja je godinama je radila za nju u Beču nedavno detaljno ispričala kako se pjevačica ponašala prema njoj, a neke stvari su joj i dan danas neshvatljive.

– Dolazila je kod nas u kuhinju i kuhala s nama. Sve zna napraviti, a kuha…Za prste polizati. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami zna i eksperimentirati. Stvarno je divna, marljiva, predana i ne gleda nikog s visine – otkrila je za Scandal.

Podsjetimo, Mirković je u svojem priopćenju početkom tjedna objavila da osjeća moralnu obavezu informaciju o svojem razvodu podijeliti s javnošću. Pjevačica kaže da već tri godine ona i suprug ne žive zajedno. Iako je pokušala spasiti brak, kaže da to nije bilo moguće.

– Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak, rekla je Mirković u svojem službenom priopćenju i dodala da će prema suprugu Toniju uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i prema osobi s kojom je provela puno lijepih godina.

Foto: Instagram