U teškoj prometnoj nesreći poginuo poznati splitski stomatolog dr. Ante Ćurić

U teškoj prometnoj nesreći poginuo poznati splitski stomatolog dr. Ante Ćurić

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod skretanja za Podgoru smrtno je stradao poznati splitski stomatolog dr. Ante Ćurić. Došlo je do sudara osobnog vozila i motocikla kojeg je vozio Ante Ćurić.

– Danas oko 9,45 sati na DC8 , Tučepi–Podgora ( skretanje za Podgoru) došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl. Jedna osoba je smrtno stradala. O događaju je izviješteno državno odvjetništvo.

Slijedi obavljanje očevida, a navedena dionica ceste od 10 sati zatvorena je za sav promet koji se odvija obilazno-preko mjesta Gornja Podgora – objavila je PU Splitsko-dalmatinska.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Danas posljednji ispraćaj doktora Ante Ćurića: Maestro u struci. Za ono što je radio trebali su dobri živci, dobro oko i mirna ruka

Doktor Ante Ćurić rođen je 2. siječnja 1961. godine u Podhumu kod Livna gdje je i završio osnovnu školu. U Zagrebu je završio gimnaziju i Stomatološki fakultet na kojemu je specijalizirao dentalnu i oralnu patologiju s paradontologijom. Bio je ravnatelj Stomatološke poliklinike u Splitu do 2022. godine i slovio je kao jedan od najboljih stručnjaka u svom području.

Na slici: Ante Ćurić/Privatna arhiva