ZLATNA MLADEŽ NA MUKAMA: Tedeschijev sin lažno se predstavljao kao pripadnik osiguranja premijera Plenkovića

ZLATNA MLADEŽ NA MUKAMA: Tedeschijev sin lažno se predstavljao kao pripadnik  osiguranja premijera Plenkovića

Sin poznatog poduzetnika i predsjednika Uprave Atlantic grupe Emila Tedeschija koji se s Krka uputio na Mali Lošinj zakasnio je na trajekt, a onda napravio cijelu dramu s policijom. 

Kada je mladi Tedeschi shvatio da se neće na vrijeme ukrcati na Jadrolinijin trajekt koji vozi na relaciji između Valbiske na Krku i Meraga na otoku Cresu nazvao je policiju i zatražio da privremeno zaustavi isplovljavanje trajekta.

No, 27-godišnji kreativac se nije htio služiti imenom i prezimenom poznatog oca pa se predstavio kao član osiguranja premijera Andreja Plenkovića.

Kako je primatelj tog poziva situaciju evidentno shvatio kako hitan slučaj, mlađem Tedeschiju sugerirao je da kontaktira broj 112 pri ravnateljstvu Civilne zaštite.

Policija je na koncu shvatila da Emil nije Plenkovićev zaštitar pa je prekršajno prijavljen za počinjenje prekršaja. Inače, ovo nije prvi put da se ime Tedeschijeva sina provlači rubrikom skandala.

Prije dvije godine kazneno ga je prijavio pokojni Milan Bandić jer mu je Emil mlađi, kako je naveo u tužbi, prijetio i obijesnom vožnjom ugrozio život. Tadašnji šef metropole tvrdio je da mu je Emil iz crnog Mercedesa G-klase, kojim je jurio 100 na sat Gornjim gradom, vikao da je klošar i da je uništio grad. Sin poduzetnika na to je rekao kako se radilo o “uobičajenoj svađi u prometu kakve se događaju svakodnevno” te da uopće nije prepoznao zagrebačkog gradonačelnika u drugom autu.

Emil Tedeschi je u braku s Nikom Perenčević, kćeri utjecajnog poduzetnika Mihajla Perenčevića protiv kojeg je Velika Britanija uvela sankcije jer ga smatra “ruskim čovjekom”.

Možda će vas zanimati: Britanija uvela sankcije za još jednog Hrvata: Blizak je Kotromanoviću i obitelji Tedeschi, uz njegov hotel veže se afera ministra Marića