Gradonačelnik Bjelovara: Moj brat i bivši gradonačelnik Gospića rade zajedno noćne smjene u skladištu u Irskoj

Gradonačelnik Bjelovara: Moj brat i bivši gradonačelnik Gospića rade zajedno noćne smjene u skladištu u Irskoj

Gost Pressinga bio je gradonačelnik Bjelovara i kandidat za predsjednika HSLS-a Dario Hrebak.

“Od subote imam potvrdu predsjedništva HSLS-a da je moja kandidatura pravovaljana, a danas je završio kandidacijski postupak i od danas sam kandidat za predsjednika HSLS-a”, kaže bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

U posljednji trenutak za čelnika HSLS-a kandidirao se i aktualni državni tajnik u ministarstvu unutarnjih poslova Žarko Katić. Hrebak smatra da je to – odlična vijest.

“To je dobra vijest za HSLS, jer nije mrtva stranka, jer postoje ljudi koji vjeruju da se s HSLS-om može nešto pozitivno dogoditi u bližoj budućnosti. Drago mi je da imam protukandidata. Kakva bi to bila liberalna stranka da nemamo”, pita Hrebak i dodaje da Katića poznaje i smatra ga respektabilnim kandidatom čija će njegova kandidatura promijeniti percepciju HSLS-a.

Pred kraj intervju osvrnuli su se i na činjenicu da Hrebakov brat živi i radi u Irskoj.

“Dat ću vam jednu ekskluzivu. Neki dan sam uz jutarnju kavu čitam o gradonačelniku Gospića, gdje je otišao i gdje se zaposlio. I nazovem brata i kažem mu – čuj, ovaj čovjek se zaposlio kod tebe. Kaže on – znam, radi noćne smjene sa mnom. Ja pitam brata jel to stvarno, on kaže – da, evo počeo je raditi, a kad je dolazio u Irsku, imao je preporuku da je dobar. Nije mu tamo značila stranačka iskaznica, samo dobra riječ.”

Na pitanje kako gleda ma to da jedan gradonačelnik odlazi u Irsku raditi kao skladištar, Hrebak kaže da mu to govori da je završilo uhljebljivanje.

“Vjerujem da je ovo početak urušavanja ovog uhljebničkog sustava, a čovjeku skidam kapu što je smogao hrabrosti u tim godinama otići u Irsku i s mojim bratom raditi noćne smjene.”

Foto: Damir Senčar/Hina