Škoro žestoko napao suparnike: Kolinda je nesamostalna, a Milanović je lijen

Škoro žestoko napao suparnike: Kolinda je nesamostalna, a Milanović je lijen

Predsjednički  protukandidat  Miroslav Škoro traži sučeljavanje sa svojim protukandidatima.  U prilično  ironično intoniranom postu aludira na Kolindinu nesamostalnost i Milanovićevu lijenost. Škorin post prenosimo  u cijelosti.

“Ovih dana otvorila se tema predizbornih sučeljavanja. Onaj tko želi biti hrvatski predsjednik ne smije bježati od toga.
S radošću ću se odazvati svakom sučeljavanju s gospođom Grabar-Kitarović i gospodinom Milanovićem. Nadam se da će aktualna predsjednica dobiti dozvolu premijera da se odazove ovom izazovu. Ovom prigodom javno upućujem zamolbu organizatorima da sučeljavanja budu iza podne, da se gospodin Milanović stigne razbuditi, a njega molim da svakako ponese ugovore s klijentima s kojima je radio posljednje tri godine. Nema skrivanja iza poslovne tajne jer hrvatska javnost mora znati jesu li oni koji su financirali gospodina Milanovića, nakon što je prestao biti premijer, vraćali neke stare dugove ili su pak u njega ulagali za slučaj da pobijedi na predsjedničkim izborima”,  ističe Škoro.

Foto: Miroslav Lelas/Hina