Tko je novinara Krešića “drukao” ministru Ćoriću: Kakva je uloga Plenkovićevog glasnogovornika Marka Milića?

Tko je novinara Krešića “drukao” ministru Ćoriću: Kakva je uloga Plenkovićevog glasnogovornika Marka Milića?

Novinar Hrvoje Krešić nije uspio saznati tko je ministru  Tomislavu Ćoriću  “cinkao”  što je  on pisao u jednoj zatvorenoj WhatsApp grupi.

“Ne, nisam uspio rekonstruirati događaje. Imam nekoliko pretpostavki o čemu bi moglo biti riječ,  ali to ne znači da samu pravu. Nekoliko aktera sam pitao jesu li oni, da se tako izrazim, “drukeri i svi tvrde da nisu.

Svi novinari koji prate Vladu znaju da glasnogovornik  Vlade ima WhatsApp grupu u koju pušta  objave o tome gdje će  ministri dati izjavu ili neke slične detalje. I ta grupa je vrlo servisne prirode osim kada nas nekoliko  jezičastih i zločestih nema potrebu komentirati neki Vladin potez, i to radimo u pravilu ironično. Pretpostavljam da je na neku od tih poruka, koje su bile podbadajuće prirode, ali više namijenjena drugim novinarima nego što su bile neka konkretna poruka Vladi.  Pretpostavljam da je na tako nešto mislio ministar Tomislav Ćorić.

Međutim, svi potencijalni “krivci” koje sam,  u potpuno dobroj namjeri i bez želje da se bavim detektivskim poslom, pitao jesu li oni  ministru na neki način skrenuli pozornost na tako nešto, tvrde da nisu to učinili, uključujući i glasnogovornika  Vlade ( Marka Milića op.a.). Koliko ćemo im vjerovati, to je druga stvar”, izjavio je  Hrvoje Krešić na N1 televiziji.

Foto: N1

Facebook Comments