Premijer Plenković podržava Bačića koji se rugao Grmojinim roditeljima: Siguran sam da to nije rekao ničim izazvan

Premijer Plenković podržava Bačića koji se rugao Grmojinim roditeljima: Siguran sam da to nije rekao ničim izazvan

Predsjednik Vlade  Andrej Plenković komentirao je izjave predsjednika Zorana Milanovića o Gordanu Jandrokoviću.

”Krajnje nebitna tema, nebitna tema i opaska. Netko tko izvrijeđa cijelu političku scenu, udruge da se osjeća prozvan komentirati aktualni sat…Ne sjećam se da je ikad ijedan predsjednik komentirao Aktualni sat, kad bih se osvrtao na sve što se nama izgovori u Saboru pa onda izvlače neke odgovore bez da se čuje koliko je uvreda upućeno…Ja se mogu samo nasmijati. Nađite mi jedan komentar nekog drugog predsjednika u zadnjih 20 godina u Saboru, ja bih to volio vidjeti”, izjavio je Plenković, javlja RTL.

“Koliko je uvreda upućeno meni, mogu se samo smijati. Komentiranje aktualnog sata – tim se predsjednik bavi?”, rekao je Plenković.

Osvrnuo se i na izjave Branka Bačića koji je komentirao roditelje Nikole Grmoje.

“Što je Grmoja rekao njemu? Ako ne znate što je njemu rekao Grmoja, onda ne mogu to komentirati. Nije ovo prvi put da se spominju roditelji. Uvjeren sam da mu Bačić nije to odgovorio ničim izazvan, 1000% sam siguran da to Bačić nije rekao ničim izazvan”, kazao je predsjednik Vlade.

Podsjetimo, jučer je  došlo do svađe izmežu mostovaca i  HDZ-ovaca koja je  bila isod svake  civiliziacijske razine.  Na prozivke ‘mostovaca’, među inim i zbog toga što prije zakona nije raspravljeno izvješće o radu DKOM-a, uzvratio je Josip Borić (HDZ) spočitavajući im da zaboravljaju svoj rad i aferu Grizli. „Kad se sjetimo kako su oni nabavljali neke svoje usluge, mogli ste dobiti emisiju na televiziji, podignuti kazneni postupak protiv nekoga, možda se susresti s ministrom negdje u Zagrebu. To je način kako su oni nabavljali usluge, ali to, naravno, zaborave reći“, kazao je.

Nemate nam što predbaciti, osim neke navodne afere Grizli, a kod vaše stranke je toliko afera da ne znam koju bih nabrojao, uzvratio mu je Nikola Grmoja, spominjući Bačića, “djevojački Torbarina”, Kalmetu.

Prozvani Bačić odgovora mu kako mu, s obzirom na to da je sklon etiketiranju drugih zastupnika, može vratiti na isti način.

„Grmoju u Metkoviću zovu da je škrtac, jer da bi kao saborski zastupnik mogao svojim roditeljima dati koju kunu da se ne sramote po samoposlugama“, izjavio je Bačić.

Foto: Hina