Legendarnog Cicu posebno je pogodila smrt prijatelja: Tužna vijest ga je dodatno pokosila

Legendarnog Cicu posebno je pogodila smrt prijatelja: Tužna vijest ga je dodatno pokosila

U 65. godini života preminuo je legendarni hrvatski nogometaš i trener Zlatko Cico Kranjčar.

Zlatko Kranjčar bio je primljen u KBC Merkur prije desetak dana u lošem zdravstvenom stanju. Naglo mu se pogoršalo nakon što je čuo da mu je preminuo jedan od najboljih prijatelja, poznati zagrebački hakler Duško Popovski.Cicu je to toliko pogodilo da nije mogao prisustvovati Popovome posljednjem ispraćaju.

Neslužbeno doznajemo kako je Kranjčar posljednjih dana bio pri svijesti, ali nije mogao verbalno komunicirati. Pa iako se još u nedjelju činilo da mu je stanje stabilno, uslijedio je, nažalost, tragičan preokret, javlja Večernji list.

Podsjetimo, u Zagrebu preminuo je Duško Popovski (61) 15. veljače 2021., prvi kapeta futsal rerpezentacije, nakon duge i teške bolesti. Iako je nogometnu karijeru započeo u Dinamu, okrenuo se malom nogometu i postao legendarni zagrebački hakler. Višestruki osvajač ‘Kutije šibica’ i legenda MNK Uspinjače bio je i ostao uzor mnogim mladim igračima na parketu. Popularnu je Kutiju osvajao šest puta, tri puta sa ‘žutom podmornicom’, a po jednom s Controm, Charliejem i Termotehnom Šela.

Foto: Hina