EKSKLUZIVNO: Teleskop ima potvrdu: Hitna služba došla je na adresu na kojoj živi Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica

EKSKLUZIVNO: Teleskop ima potvrdu: Hitna služba došla je na adresu na kojoj živi Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica

Gradonačelnik Milan Bandić doživio je srčani udar u stanu u kojemu u posljednjih nekoliko mjeseci živi Natalija Prica. Stan se nalazi na Vrhovcu, točnije na adresi I. Vidovčica 24.
Teleskop je iz dobro obaviještenih liječničkih krugova dobio potvrdu da je Hitna pomoć došla upravo na tu adresu s koje je u bolnicu Sveti Duh odvezla gradonačelnika u teškom stanju.

„Viđala sam gospođu ispred zgrade. Često se šetam s unukom i vidjela sam da živi na broju 24”, izjavila je za Teleskop susjeda koja živi u neposrednoj blizini, ali je iz razumljivih razloga htjela ostati anonimna. I druga susjeda nam je potvrdila da na toj adresi u posljednje vrijeme živi Natalija Prica.

„Ima malog peseka kojeg je često šetala. Nije bila previše komunikativna, jedva nas je pozdravljala”, kaže susjeda.
Na naše pitanje je li viđala Milana Bandića na toj adresi, rekla je da nije, ali da je prije možda mjesec dana njezin sin vidio gradonačelnika.
„Još sam se ja pitala što gradonačelnik radi u našem kvartu”, rekla je naša sugovornica.

Susjedi su još reli da je nisu vidjeli  u kvartu otkad je preminuo Milan Bandić.

Na slici: Zgrada u kojoj je Milan Bandić  doživio srčani udar

Foto: Dražen Ćurić/Teleskop

VIŠE O TEMI: REKONSTRUKCIJA POSLJEDNJIH SATI ŽIVOTA MILANA BANDIĆA: Je li prekasno pozvana Hitna pomoć? Zašto je doktor Redžepi obmanjivao hrvatsku javnost?

VELIKI DOSJE O SMRTI MILANA BANDIĆA: Kada je doživio srčani udar bio je sa svojom bliskom suradnicom Natalijom Pricom u njezinom stanu. Doktor Redžepi je došao tek nakon kobnog infarkta