Saborski zastupnik SDP-a i brat Natalije Price zaprijetio Teleskopu: Tužit ću vas ako odmah ne uklonite tekst

Saborski zastupnik SDP-a i brat Natalije Price zaprijetio Teleskopu: Tužit ću vas ako odmah ne uklonite tekst
Saborski zastupnik Domagoj Prica  reagirao je  ljutito na  tekst koji je Teleskop prenio iz Jutarnjeg  lista. Traži da žurno izbrišemo  tekst te najavljuje sudske tužbe. Posebno ga je zasmetalo što  smo napisali da je samozatajan.
“Vidio sam Vaš klevetnicki tekst o meni, screen shotao sam ga u cijelosti kao i naslov kao dokaz. Tekst insinuira da nisam zaslužio mjesto u Saboru što je laž. Već ranije je jedan drugi medij slično objavio i tužio sam ih pred sudom za što postupak traje i tražim naknadu štete. Očekujem od Vas da odmah izbrišete tekst koji se odnosi na mene. Ako to odmah ne učinite tužiti ću i Vas. Također navodite lažno da sam samozatajan čime insinuirate da nisam aktivan zastupnik iako sam jedan od aktivnijih zastupnika.
Tražim da odmah izbrišete tekst i obavijestite me o tome”, stoji u pismu i poruci koje je  poslao redakciji Teleskopa.   Naravno da  smo odbili  ovakav neargumentiran napad na  redakciju, što je dodatno razljutilo saborskog zastupnika i brata Natalije Price.
Nakon nekoliko sati ponovno nam je poslao poruku iz koje se vidi da je bio jako uzrujan.
Vrijeme prolazi, niste izbrisali tekst, vidi ga još više ljudi lajka i djeli, screen shotao sam i komentare ispod teksta koji su posljedica vašeg klevetničkog teksta”, poručio je redakciji Teleskopa Domagoj Prica.
Podsjetimo,  Domagoj  Prica je u Saboru zamijenio Rajka Ostojića.

Ovoje je “sporni” tekst koji je objavio Telesko:

Nepoznati detalji o Nataliji Prici: Njezin brat Domagoj je zastupnik u Saboru, a šogorica radi u Gradu Zagrebu