HDZ tvrdi da je Milanović prekaljeni ženomrzac i dodaje: Čim se spomene JANAF, počnu mu se tresti ruke i lice mu se zgrči

HDZ tvrdi da je Milanović prekaljeni ženomrzac i dodaje: Čim se spomene JANAF, počnu mu se tresti ruke i lice mu se zgrči

 Predsjednik Zoran Milanović danas je na Facebooku objavio status u kojem je prozvao predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića za odnos prema zastupnici Sandri Benčić u Saboru.

Iz HDZ-a su reagirali pobrojavši neke Milanovićeve izjave upućenje ženama te naglasili da se predsjednik boji JANAF-a. Objavu prenosimo u cijelosti:

Čim se u javnosti spomene JANAF, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima. Tako se i danas, poput kakvog stalkera, okomio, verbalno nasrnuo na HDZ i predsjednika Sabora. Ničim izazvan, nijednom spomenut, izvan svakog konteksta. Samoproglašeni „Marlon Brando“ nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom: iako prononsirani ženomrzac, glumi zaštitnika žena. Pa podsjetimo na samo nekoliko njegovih mizoginih uvreda:
O kandidatkinjama SDP-a: “Budite bolje, pametnije i lukavije pa će zaboraviti da ste žene”.
O zastupnici Radi Borić: “Ona je slika sve ljepote svog morala i poštenja”. O Marijani Puljak i Daliji Orešković: “Samodopadne i neozbiljne narikače”.
O žrtvama seksualnog nasilja: “Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati”.
U povodu Dana žena: „Postoje žene i žene. Postoje žene (…) koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu udariti u jedno mjesto. I postoje žene koje glumataju“.
O pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić: “Želiš da te se tretira kao Amazonku?”.
Itd.
Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer. Koji je, valjda podsvjesno govoreći o samom sebi, „slika sve ljepote svog morala i poštenja”, ističe HDZ.

Foto: Hina