NEVJEROJATAN DETALJ O ČOVJEKU S KOJIM JE PULJAK PJEVAO USTAŠKE PJESME: Naganjao je po Splitu Bojana Ivoševića

NEVJEROJATAN DETALJ O ČOVJEKU S KOJIM JE PULJAK PJEVAO USTAŠKE PJESME: Naganjao je po Splitu Bojana Ivoševića

 Ivica Puljak, kandidat Centra za gradonačelnika Splita, ispričao se hrvatskoj javnosti, nakon što je objavljena snimka na kojoj pjeva ustaške pjesme

Spomenuti video odnosi se na vjenčanje Ante Tonkovića, danas poznatijeg kao vlasnika tvrtke “Akceleracija” koji je 2019. godine napao Bojana Ivoševića na Matejuški tijekom dodjele nagrade novinarima koji su u svojim tekstovima problematizirali komunalni nered u gradu.

Tvrtka “Akceleracija” tada je imala koncesiju za reklame na stupovima javne rasvjete, a aktivisti su često upozoravali na nesigurnost stupova zbog postavljenih reklama, javlja Slobodna Dalmacija.

Tonković je 2019. godine kamenom gađao Ivoševića, pa ga sa suprugom naganjao po Matejuški te mu verbalno prijetio.

Zbog napada je Tonković dobio uvjetnu kaznu od sedam dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana , a istom nepravomoćnom presudom Prekršajnog suda u Splitu njegova supruga kažnjena je novčano s 350 njemačkih maraka što u protuvrijednosti iznosi 1,274 kune.

Na objavu same snimke, osvrnuo se i Bojan Ivošević, koji je kandidat za zamjenika Ivici Puljku, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Za postojanje ove snimke znam skoro godinu dana iz ćakula, a medijima je trebala biti dostavljena tri dana prije izbora. Činjenica da su je objavili već sad najbolje govori koliko su se prepali.

Radi se o piru onoga koji me naganjao po Matejuški, a navedeni je Puljku dvostruki kum još od prije 27 godina. Navedena poveznica vijećnike njegove stranke nikad nije sprječavala da ga prozivaju radi njegovih poslova s gradom i bore se za javni interes. Ovo je najbolji dokaz da Ivica ne pogoduje sebi bliskim osobama niti kada je opozicija, a kamoli će na vlasti.

Pi**arija mladog Ivice Puljka iz davnih vremena neće utjecati nimalo na naš zajednički izlazak na izbore, a vjerujem ni na rezultat.

Koliko Ivica ne dijeli navedene stavove najbolje govori podatak da sam mu ja kandidat za zamjenika gradonačelnika.

Jedino crno oko Puljka su crne rupe, garantiram vam! – poručio je Ivošević.

Snimku nam je u telefonskom razgovoru prokomentirao i Ante Franić, jedan od kandidata na nadolazećim izborima za splitskog gradonačelnika:

– Očito je da je i Ivici Puljku potreban građanski odgoj. SDP je uvijek bio i bit će na braniku antifašističkih vrijednosti. I ovaj put Ivica Puljak pokazuje dosljednost u svojoj nedosljednosti. Da pojednostavim, stalno mijenja mišljenja i stavove, kratko nam je kazao.

Na slici: Ivica Puljak