Incident u bolnici: Zašto je ratni vojni invalid “išamarao ” doktora

Incident u bolnici: Zašto je ratni vojni invalid “išamarao ” doktora

Novinari nisu dobili nikakvo sužbeno izvješća od strane Policijske uprave ličko-senjske o incidentu koji se prije dva dana dogodio u Općoj bolnici Gospić. Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave ličko-senjske Maje Brozičević, muškarac (1969.) iz Gospića je nakon verbalnog duela nekoliko puta udario zaposlenika bolnice (1973.) i nanio mu lakše tjelesne ozljede.

Neslužbeni podaci govore kako je do incidenta došlo kada se pacijent iz Gospića, čekajući na red za pregled na Odjelu radiologije, požalio doktoru na bolove i pri tome napomenuo kako je hrvatski ratni vojni invalid koji od ranije ima mnoge zdravstvene probleme. Navodno mu je tada doktor rekao „na red ćeš onda doći zadnji“, počela je svađa, nakon čega je izbila tučnjava, javlja Novi list.

Iako policija nije dala podatke o sudionicima ove nemile scene, doznajemo kako je riječ o dr. Antonu Krniću o čijim vrijeđanjima sudionika hrvatske povijesti znamo preko njegovih objavljenih statusa na društvenim mrežama, zbog čega je od strane Uprave bolnice već bio opominjan. Krnić je prema riječima svjedoka tijekom ovog incidenta sasuo cijelu salvu uvreda na hrvatske branitelja, nakon čega je došlo do tučnjave.

Upitana o ovom događaju ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić nije htjela komentirati slučaj jer je sa svime upoznata policija i Prekršajni sud u Gospiću.

U Prekršajnom sudu u Gospiću hrvatski branitelj i ratni vojni invalid je potom kažnjen sa novčanom globom.

Foto: Hina