Index ima novog “kolumnista”: Desni političar piše za lijevoliberalni portal

Index ima novog “kolumnista”: Desni političar piše za lijevoliberalni portal

Često me pitaju što sve ovo meni treba, a ja im kažem ne treba meni ništa!

Ali treba gradu Zagrebu i svim mojim sugrađankama i sugrađanima u njemu. Na čelu sam Domovinskog pokreta, stranke koja je u godinu dana napravila čudo, izrasla u treću političku snagu u zemlji. Naša je obveza i odgovornost ponuditi rješenja za naš glavni grad. Već 25 godina živim u Zagrebu, ovo je moj grad, grad koji volim, ali koji je zapušten zbog lošeg vođenja, korupcije i klijentelizma, piše Miroslav Škoro na portalu Index.

Oni koji su vodili Zagreb nisu znali svirati instrumente koje su imali za razvoj

Rekao sam da je Zagreb oduvijek imao sve instrumente potrebne za razvoj, a nije uspio, jer oni koji su ga vodili nisu ih znali svirati.

Sa svojim timom odgovornih, stručnih i časnih ljudi ja ću ih znati svirati. Ne zato što sam glazbenik, već zato što sam čovjek koji iza sebe ima upravljačko iskustvo, koji kao poduzetnik zna što znači stvoriti novac, iz ničega stvoriti nešto, za razliku od onih koji su iz nečega stvarali ništa. Grad ne mogu voditi oni koji su 20 godina u zajedničkoj koaliciji pljačkali i pogodovali podobnima.

Aktivizam ne može pokrenuti Zagreb

Ne mogu ga voditi ni oni koji su na aktivizmu gradili ambiciju i političku platformu. Aktivizam ne može pokrenuti Zagreb. Mi nudimo realna i provediva rješenja, program koji će prije svega omogućiti uređene i transparentne financije te javnu nabavu, a zatim i realizaciju projekata za razvoj grada i rješenja za bolji život djece, mladih i starijih. 

Ja nisam ostrašćen, ne bojim se okružiti pametnijima od sebe, nisam isključiv i znam slušati druge bez obzira na to iz koje političke opcije dolaze. Neću se dati kupiti niti ucijeniti.

Neću biti ničiji, već odgovarati samo građanima Zagreba, ističe Miroslav Škoro.

Foto: Hina