Ivan Pernar otputovao u Zambiju: Znao sam da stojim na strani istine i da će Bog pronaći put

Ivan Pernar otputovao u Zambiju: Znao sam da stojim na strani istine i da će Bog pronaći put

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je kako se nalazi na putu za Zambiju. Na društvenim mrežama objavio je link na Telegram profil preko kojeg ga se može pratiti.

“Teško je opisati osjećaje koje imam u trenutku kada idem na ovaj put, s jedne strane sam svjestan da me još par minuta dijeli od napuštanja Hrvatske, a s druge razmišljam o svima vama čije su oči usmjerene u mene.

Znam da je istina jak instrument i da su naši neprijatelji u paničnom strahu i nadi da ja ipak neću doći do Zambije.Puno bi toga rekao ali ne želim pasti u sferu utuživog, reci ću samo ovo – da ljevičari imaju priliku nekog od nas cipelarit dok je na podu, istrošili bi džonove na nama.

Međutim, sada se kolo sreće okrenulo i dat ću sve od sebe da odradim svoju zadaću profesionalno.

Inače, ove udruge tranži, homoseksualaca i feminista su dale zahtjev medijima da ne prenose moje objave, bit će zanimljivo za vidjet hoće li se mediji toga držat kad krenem ovdje stavljat ekskluzivan sadržaj.

Ovo će bit moj primarni kanal za komunikaciju. Kad sam rekao u Bujici da idem u Zambiju to je bila smjela izjava jer realno nisam imao novac kod sebe koji mi je potreban.Ali sam znao da stojim na strani istine i da će Bog pronaći put.

Ono što me iznenadilo jest koliko je ljudi reklo – Ivane i nama je stalo do istine.Osjećao sam se kao nikad u životu jer nitko od onih koji su mi pomogli da odem na ovaj put nije pitao što ja imam od toga, što ćeš mi ti Ivane dati za uzvrat, nitko nije tražio neko mjesto na listi, poziciju u stranci.

Osjetio sam energiju koju nisam nikad u životu, osjećaj je bio kao da prelazim Crveno more i da Bog razmiče sve prepreke ispred mene.Duboko sam uvjeren da je Bog čuo vapaje roditelja čija djeca pod prijetnjom suicida iznuđuju od njih pristanak na hormonalnu terapiju i vlastitu kastraciju, te da je odlučio uslišiti njihove molitve i smilovati im se.

Naša borba iako osobna nije protiv ijednog čovjeka, nego protiv ideologije iza koje po mom sudu stoje okultne sile i oni koji su pali pod njihov utjecaj te ušli u otvorenu pobunu protiv Boga.

Cilj su naša djeca koje po Zagrebačkim vrtićima bivaju indoktrinirana da se mogu oblačiti i osjećati kao suprotni spol.U osnovnoj školi kreće agresivna propaganda i tamo im se govori da su stvari od kojih pošten čovjek povraća normalne.

Žele uništiti obitelj, temelj društva, a propagandiste koji provode tu agendu postavili su na najviše političke funkcije.Bili su do jučer nedodirljivi, novac, mediji, vlast, sudovi, sve su držali u svojim rukama.

Ali već danas pod teretom vlastitih laži njihova mreža počinje pucati i raspadati se. Protiv mene su upotrijebili sve moguće organizacije i pojedince od odvjetnika koji brane kriminalce, do udruga tranži, homoseksualaca, partizana, militantnih feminista, čak i otvorenih komunista.

Sluganska pera ispisala su telefonski imenik uvreda na moj račun i javno gazili svaku sferu mog života napadajući me na najmonstruoznije načine, od toga da ne brinem za vlastitu djecu do toga da sam egzekutor malog čovjeka, pritom me nazivajući gnjidom i štakorom.

Na trenutak sam imao osjećaj da sam sotona upravlja tim ljudima”, istaknuo je Ivan Pernar.

Podsjetimo, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić kazneno je prijavila Pernara. 

“Pravobraniteljica je u obavljanju svojih poslova saznala za povrede Zakona o ravnopravnosti spolova s obilježjima kaznenih djela iz članka 325. – javno poticanje na mržnju – i članka 146. – nedozvoljena upotreba osobnih podataka – i sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova podnijela DORH-u prijavu protiv Pernara na daljnje nadležno postupanje”, rekli su u Uredu Višnje Ljubičić i potvrdili da od podnošenja prijave kontinuirano dobiva prijetnje.

Državno odvjetništvo zaprimilo je prijave pravobraniteljice protiv Pernara zbog kaznenih djela nedopuštene upotrebe osobnih podataka i javnog poticanja na nasilje i mržnju.

Kako je Pernar objavljivao fotografije posvojene djece i njihove majke, navodeći njezino ime uz tvrdnju da ih je posvojila s krivotvorenim dokumentima, pravnici koji se bave zaštitom djece smatraju da treba ispitati i počinjenje kaznenog djela povrede privatnosti djeteta.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković poručio je u četvrtak kako najoštrije osuđuje one koji bez dokaza prokazuju, motivirani mržnjom pod krinkom zaštite prava djece, osvrćući se na slučaj uhićenih hrvatskih državljana i na ozračje koje se stvara oko djece posvojene iz afričkih zemalja.

Premijer je na sjednici Vlade rekao kako će Hrvatska i hrvatska Vlada i dalje štititi prava i interese svojih državljana koji su trenutno u Zambiji, što i rade od trenutka kada su saznali za njihovo pretvaranje, putem diplomatskih i konzularnih predstavnika te drugih kontakata, polazeći od ustavne obaveze i bez presumiranja ičije krivnje,prenosi Direktno.

Foto: Hina