Iz Irske se javio bivši saborski zastupnik: Zamislite da su Ivan Pernar ili Željka Markić išli posvajati djecu u Zambiju

Iz Irske se javio bivši saborski zastupnik:  Zamislite da su Ivan Pernar ili Željka Markić išli posvajati djecu u Zambiju

Branimir Bunjac, bivši saborski zastupnik koji veće nekoliko godina radi u Irskoj, komentirao je dvostruke kriterije koji vladaju u hrvatskom javnom životu.

“Zamislite da je kojim slučajem Pernar ili svejedno Željka Markić išla posvajati djecu u Zambiju i da su ih uhapsili zbog trgovine djecom. Sasvim sam siguran da mediji ne bi pisali da su naši sugrađani tamo zatvoreni “ni krivi ni dužni” već štoviše danonoćno bi vrištali da pedofile treba osuditi na doživotni zatvor, plakali bi od sreće u svojoj zluradosti.

Ne branim nikoga, samo vam želim skrenuti pozornost da hrvatski mediji i institucije funkcioniraju po principu političke podobnosti. Ako ste dio agende sustav će vašu priču prezentirati na pozitivan način, ako niste bit ćete prikazani kao vampir.Nikakva objektivnost vise ne postoji, istina je postala potpuno irelevantna kategorija”, napisao je Branimir Bunjac koji je kao i Pernar bio član Živog zida.

Ivan Pernar je pak komentirao rad hrvatske diplomacije.

“Diplomacija nam je toliko uspješna da već 6 mjeseci bezuspješno pokušava dobiti potvrdu da su dokumenti o posvajanju iz Konga autentični.Da su ju dobili mislim da bi odavno slavodobitno uskliknuli – Imamo potvrdu iz Konga da su posvajanja zakonita!

Međutim, danas u medijima uglavnom nitko ne govori da su dokumenti autentični, u pravilu brane optužene tako da napadaju mene. Možda misle da će tako uvjerit javnost u zakonitost cijelog postupka”, ističe Pernar.

Foto: Hina