Jandroković najavio da će tužiti Bernardića zato što ga je nazvao rektalnim alpinistom i Njonjom

Jandroković najavio da će tužiti Bernardića zato što ga je nazvao rektalnim alpinistom i Njonjom

Nakon što je predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, održao konferenciju za novinare na kojoj je uputio oštre kritike predsjedniku Vlade, Andreju Plenkoviću, o svemu se oglasio i Gordan Jandroković.

Podsjetimo, Bernardić je rekao: “Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture! Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja”.

Stigla je i reakcija predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, javlja N1.

“Ne želim se spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima. Osobito ne želim komentirati takav očajnički pokušaj prikrivanja vlastite nesposobnosti i neznanja predsjednika SDP-a. Moja časna funkcija i kućni odgoj mi to ne dopuštaju”, poručio je Jandroković.

Iz Ureda predsjednika Sabora najavljuju i kako je iz tog razloga Jandroković zadužio odvjetnika da protiv Davora Bernardića podigne tužbu radi zaštite časti i ugleda.

Foto: Tomislav Pavlek/Hina

Facebook Comments