Jelena Pajić nakon pet godina napušta RTL: Poznato je i gdje ide

Jelena Pajić nakon pet godina napušta  RTL: Poznato je i gdje ide

RTL je danas objavio kako Jelena Pajić Ćulibrk više nije dio njihovog tima te da odlazi s televizije čiji je zaposlenik bila zadnjih pet godina. – Jeleni se zahvaljujemo na pet lijepih zajedničkih godina te joj želimo mnogo sreće i uspjeha u daljnjim angažmanima i karijeri – poručili su s RTL-a.  Jelena će svoju televizijsku karijeru nastaviti tamo gdje je i počela svoje televizijske dane, a to je na HRT-u. Na stranicama javne televizije još prije tjedan dana objavljen je rezultat natječaja za Urednika u programskog odjelu 4.

– Radno mjesto Urednik u programskom odjelu 4, PJ Program, RJ Programi HRA (1 izvršitelj na neodređeno vrijeme). Izabrana kandidatkinja: Ćulibrk Pajić Jelena, VSS. – piše na stranicama HRT-a.  Na RTL-u je Jelena vodila središnju informativnu emisiju ‘RTL Danas’, pokrenula je na RTL- u i ‘Projekt Zeleno’ , izvještavala s kulturnih događanja, a pred kraj svake godine donosila bi presjek najzanimljivijih, najveselijih i najneobičnijih priča koje su obilježile tu godinu i gledateljima tako pokazivala da svaka godina ima svoju – dobru stranu. Kada je s HRT-a prešla na RTL otkrila nam je ima li razlike u poslu, javlja Večernji list.

– Nema bitnih razlika. Posao je posao, novinarstvo je novinarstvo… Mislim da to ovisi i o tome koliko je tko prilagodljiv. Tko nije – gunđat će na svaku sitnicu. Tko je snalažljiv – naći će način kako kvalitetno raditi i napredovati gdje god bio. – rekla nam je tada. Njezin početak u novinarstvu bio je na radiju koji joj je i dalje drag medij.

– Početak na radiju bio je uz telefon. Takozvane pomoćničke šihte… Javljanje i odgovaranje na pozive slušatelja, provjera informacija s policijom, DHMZ-om, raznim gradskim službama, pisanje nekih jednostavnijih vijesti… Radio mi je jako drag i nedostaje mi. To je drukčiji posao od televizije, čak i kad je najstresnije uključuje glazbu, a glazba je za mene lijek. – ispričala nam je Jelena prije četiri godine.

Na HRT-u je bila dio voditeljskog tima emisije “Dobro jutro, Hrvatska” i kada smo ju pitali na što je najponosnija u svojoj karijeri rekla je kako se ponosi svakom emisijom, svakim razgovorom, svakim reporterskim javljanjem i šihtom na radiju nakon koje je bila sretna i zadovoljna i nakon koje je s kolegama mogla zaključiti da su napravili nešto korisno, dali vrijednu informaciju, umirili ili razveselili ljude…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: MRAČNI MIŠA GROF ŽELI POTPUNO RAZVLASTITI NIKOLINU PIŠEK: Nakon smrti supruga počela sam dobivati napadaje panike

Na slici: Robert Ferlin i Jelena Pajić

Foto: Hina