Maskirani upali u kafić i napali goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde

Maskirani upali u kafić i napali goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde

Sinoć je došlo do incidenta u jednom kafiću u općini Biskupija pokraj Knina, navode lokalni portali.

Kako piše portal Feral News, dok je Crvena zvezda je igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa, petnaestak maskiranih osoba je upalo u kafić u spomenutoj općini i napalo goste koji su gledali utakmicu.

Hospitalizirano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića.

Među hospitaliziranim osobama je i 9-godišnje dijete. Prema informacijama s terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okolice.

Povodom incidenta oglasila se i policija.

“Sinoć, 21. kolovoza oko 22.30 sati na području Knina, u mjestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik.

Nakon toga oko 22,50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a potom i tjelesno napali vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari.

Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje”, priopćila je policija.

Foto: Feral News