KRAJ VELIKE LJUBAVNE PRIČE U NJEMAČKOJ: Imoćanka Mimi se rastaje se od Otta. Bio je nevjeran

KRAJ VELIKE LJUBAVNE PRIČE U NJEMAČKOJ: Imoćanka Mimi se rastaje se od Otta. Bio je nevjeran

Poznata njemačka glumica i jedna od najpoznatijih Hrvatica imotskih korijena u Njemačkoj, Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler (48), rastaje se nakon četiri godine braka od supruga Otta Steinera (60), poznatog njemačkog TV producenta, prenosi Fenix magazin.

Razlog razvoda navodno je bila Ottova nevjera, no nijedno od njih to još nije komentiralo, piše njemački Bild.

Mimi se samo na Instagramu oglasila povodom razvoda te je svojim pratiteljima otkrila da je beskrajno tužna.

“Dragi moji, prije nego što postanem naslovnica na koju ne mogu utjecati, željela bih sama ispričati svoju priču. Odvojila sam se od Otta i otišla 11. studenog. Iselila sam iz našeg doma”, napisala je na Instagramu i dodala kako su kraju ljubavi prethodili mjeseci i beskrajne noći.

“Otto je bio ljubav moje duše i moj kormilar. Već neko vrijeme vidim da idemo prema santi leda. A kad je bilo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje”, objasnila je na Instagramu te priložila kolaž fotografija sa svog vjenčanja iz snova u lipnju 2019.

Napisala je i da je bila ‘beskrajno tužna‘ i da joj je srce dugo odbijalo prihvatiti ono što je njezin um već znao. Ali sada je prihvatila tijek svoje priče i osjeća ‘da je sve u redu‘. Također je dodala da se ne kaje i da bi sve ponovila.

“U našem sam braku doživjela bezbrojna čuda, velika i mala, na mnoge načine. Činjenica da sam još uvijek živa je jedna od njih. Zato se sa zahvalnošću fokusiram isključivo na ono dobro što smo imali. A toga smo imali dosta”, napisala je, prenosi Fenix magazin.

Mimi Fiedler napisala je knjigu o svom životu te progovorila o svoj boli i najdubljim ranama. “Trinkerbelle” izlazi 1. ožujka, a čitatelji će u njoj moći čitati o teškom djetinjstvu, problemima s alkoholom, i njezinom životu samohrane majke.

Mimi je izuzetno popularna u Njemačkoj

– Većina ovisnika o alkoholu pije jer pokušava umrtviti duševnu bol… zaboraviti. To je bio slučaj i sa mnom, rekla je i Mimi Fiedler.

Istaknula je kako se dugo borila s pričom koju će ispričati u svojoj knjizi. – Naime, da sam kao dijete bila seksualno zlostavljana. Zbog toga sam počela piti, rekla je Mimi.

tkrila je kako počinitelj nije bio stranac već čovjek koji je njezinoj obitelji bio poznat, ali i kako mu je oprostila. – To me je spasilo od gorčine, rekla je.

Istaknula je kako sad ima sjajan dom, roditelji su joj najbolji prijatelji, javčlja Fenix magazin.

– Roditelji ne žele ništa više nego zaštititi svoju djecu. A shvativši da to nisu uspjeli, to je bilo za njih teško, rekla je Mimi, koja je rođena na Svibu u Imotskoj krajini.

Mimi Fiedler je glumila u brojnim njemačkim filmovima i serijama, a najpoznatija je po ulozi Hrvatice Nike Banović u Tatortu, jednoj od popularnijih kriminalističkih serija u Njemačkoj.

Glumila je i u serijama Die Wache (RTL), Bei aller Liebe (ZDF), Alarm für Cobra 11-Die Autobahnpolizei, Grosstadrevier, Im Namen des Gesetzes i brojnim drugim. Modna je urednica u Magazinu Neue Mode Magazine, a bavi se i fotografijom. Godine 2019., je imala glavnu ulogu u seriji „Nachtschwestern“ (Noćne sestre) koja je imala milijunsku gledanost.

Iste se godine udala za poznatog televizijskog producenta Otta Steinera. Sudbonosno “da” izrekla je u  700 godina starom bajkovitom dvorcu Pertenstein, smještenom na jezeru između Matzinga i Traunwalchena u prekrasnoj Bavarskoj. Na vjenčanju joj je pjevao Petar Grašo.

Mimi je 2014.  osvojila Domovnicu, nagradu Večernjeg lista za najpopularniju hrvatsku glumicu u iseljeništvu, a 2017. godine bila je voditeljica finalne večeri Večernjakova izbora u Bad Homburgu. Tad je kazala: Meni je doći na Večernjakovu domovnicu, kao doći doma.

U ovogodišnjem 17. po redu Izboru najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu za nagradu “Večernjakova domovnica 2023.“ Mimi je članica žirija u kategoriji “Gluma”.

Foto: Instagram