Lauc skrušeno priznaje: Djeci i mladima smo uništili dvije dragocjene godine

Lauc skrušeno priznaje: Djeci i mladima smo uništili dvije dragocjene godine

Gordan Lauc piše o učinku mjera koje je gotovo cijeli svijet provodio tijekom pandemije.

“Službeni podaci CDC-a pokazuju da je do veljače ove godine 75% djece i mladih razvilo protutijela na SARS-CoV-2 virus (baš virus, ne na cjepivo). Dio zaraženih ne razvija protutijela, a dio ljudi se zbog inter-individualnih razlika nikada ne zarazi, što znači da su do proljeća 2022. godine gotovo sva djeca i mladi u Americi bili u kontaktu s virusom.To je nešto što je njemačka kancelarka najavila na proljeće 2020. godine.

Vrlo jasno je poručila Nijemcima da će se svi zaraziti, samo neka pokušaju da se svi ne zaraze baš u isto vrijeme. Tada je još dominirala “prava” znanost.Nažalost nakon toga su se uključili lobisti pandemijske mafije i planetu držali u izvanrednom stanju dvije godine. Industrija pandemije je zbog toga zaradila stotine milijardi, a svi mi ostali smo jako osiromašili. Zbog inflacije ćemo i još značajno osiromašiti.

Djeci i mladima smo uništili dvije najdragocjenije godine, a mnogima je i značajno narušeno zdravlje, ili su čak i umrli zbog „mjera“. A od svega toga nismo dobili ništa. I onako smo se svi zarazili, a „mjere“ su na dinamiku širenja virusa imali iznimno mali učinak.

Kada čujete da netko i dalje zagovara, ili opravdava „mjere“, priupitajte ga je li samo naivna žrtva pandemijskog marketinga, ili možda pripadnik zločinačke organizacije koja nas je zbog osobnog i korporativnog profita maltretirala dvije godin2″, ističe Lauc.

Foto: Hina