Lucija Šerbedžija otvoreno o prekidu: Moj djed Dane mi je svojevremeno dao važan savjet

Lucija Šerbedžija otvoreno o prekidu: Moj djed Dane mi je svojevremeno dao važan savjet

Glumica Lucija Šerbedžija (49) s mentoricom Ivankom Mazurkijević natječe se u ovoj sezoni HRT-ovog showa “Zvijezde pjevaju” i žiri zasad ima samo pohvale za njihove izvedbe, a sviđaju se i publici jer upravo glasovi gledatelja odlučuju tko u showu ostaje, a tko odlazi. U prošloj emisiji su pjevale pjesmu iz hip hop žanra i odabrale su “Ne može” splitskog repera Vojka V i odlično su se zabavile izvodeći tu pjesmu, a Lucija ne skriva koliko joj je gušt što je prihvatila pozivu ovaj show čije sezone dosad nije propuštala gledati.

–  Puno se smijemo i zabavljamo i pjevamo. Savršen smo spoj. – rekla je Lucija u intervju za Gloriju u kojem je otkrila i kako više nije u vezi s trenerom Tomislavom Dolušićem. Na pitanje jesu li prekidi nužno i teški Lucija je rekla da kada emocionalno odrastete, stvari postanu pristojne i zrele pa i prekidi, tako da ništa nije teško, prenosi Večernji list.

Otkrila je i što je naučila iz zadnjeg prekida ljubavnog odnosa i koji savjet svog djeda neće nikada zaboraviti.

– Iz prekida svakog odnosa se da naučiti puno, bio on ljubavan, prijateljski ili poslovan. Moj djed Dane mi je svojevremeno dao važan savjet, a on je, usput rečeno, doživio 104 godine. Naime, kad sam se rastajala, rekao je: “Sine, glupo je da se ljudi svađaju, treba samo pružiti ruku, reći hvala i otići dalje.” Jednostavno, točno i predivno, zar ne? – veli glumica.

Za njezinu ljubav s trenerom Tomislavom Dolušićem saznalo se prije dvije godine u ljeto kada je glumica priznala kako su joj priroda i treninzi bili spas nakon pandemije i lockdowna te potresa. U zadnjih nekoliko godina Lucija je dva puta slomila kuk i to prvi put tijekom odmora na Silbi i drugi put prije četiri godine u Zagrebu kada ju je srušio biciklist.

–  Vježbanje mi je postalo rutina kao što i dan započinjem sa zdravim napitcima. Prvo popijem vodu s malo limuna, a kasnije sok od celera ili smoothie od voća, spiruline i algi za čišćenje organizma od teških metala. I osjećam se fantastično. – rekla je tada. Lucija iz braka s Filipom Gajskim ima dvoje djece, sina Sergeja kojem je 15 godina i kći Anastaziju koja ima 13 godina.

Foto: Hina