Marin Ivanović Stoka otvorio dušu: Imam problema u braku

Marin Ivanović Stoka otvorio dušu: Imam problema u braku

Reper i voditelj RTL-ovog kviza “Dođi, pogodi, osvoji” Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka, priznao je da ima problema u braku: “Svađa ne znači da smo se razveli, ali imamo problema u braku”.

Izvor blizak paru otkrio je da reper i voditelj Marin Ivanović Stoka i njegova supruga više ne žive zajedno.

„Bila je to ljubav na prvi pogled. Jasna osim što je prelijepa, ima zaista najveće srce na svijetu. Velika mi je podrška i u poslu, ona kao stručnjakinja za marketing vodi brigu o mojim glazbenim izdanjima, o budućem modnom brendu i općenito o svemu što radim”, svojedobno nam je rekao Marin Ivanović Stoka opisujući ljubav prema supruzi, javlja Gloria.

Marin i Jasna upoznali su se 2017. nakon njegova izlaska iz komune, a godinu nakon izrekli su sudbonosno ‘da‘ u zagrebačkoj crkvi sv. Franje na Kaptolu, okruženi najbližim članovima obitelji. Inače, njegova supruga, nekadašnja je voditeljica sportske televizije, a prije no što je zaplovila u mirnu luku s reperom, živjela je u SAD-u te se upravo zbog njega vratila u domovinu.

Na svojem životnom putu poznati reper borio se s ovisnošću, a svoja bolna iskustva, iz kojih je izašao kao pobjednik, pretočio je u monodramu.

Monodrama Marina Ivanovića Stoke ne dotiče samo njegove glazbene početke i doba kada se zaljubio u hrvatski rap, već progovara i o dugogodišnjoj ovisnosti. Bez ikakve maske govori o svojoj najtamnijoj strani i vremenu kada više nije prepoznavao sebe. „Ovo što danas pričam je šokantno. Nitko to nikad nije ispričao. Ludilo jednog narkomana. Kad poludi skroz onda je to stvarno bolesno“, govori Stoka.

Izuzetno teško mu je stati pred ljude koji su mu cijelo ovo vrijeme bili potpora. Kaže kako im je lagao, potkradao ih, a oni nikad nisu digli ruke od njega. „Mama je dobila dva tumora na mozgu, ali rekla je da me neće ostaviti. Rekla je da neću umrijeti i ostaviti me u ovisnosti“, prisjeća reper u predstavi.

Ova predstava je svojevrsno iskupljenje, ali i njome želi pomoći onima koji su i sami posrnuli te ih osvijestiti. Drogu danas naziva najvećim zlom i vragom.

Još u ovisnosti Marin je razmišljao o predstavi. No tada ona ne bi imala smisla. Inspirirao ga je Mike Tyson i njegova ispovijest. U monodramu ”Iz tame u svjetlo”, naravno, nisu stali svi detalji. Zato Stoka planira izdati i knjigu. Bez dlake na jeziku. „Moja ovisnost me svakako izgradila kao osobu i dala mi dimenziju koju netko drugi nema“, siguran je Stoka.

Svoj izlaz Ivanović je našao u vjeri. Promijenio je pet komuna, a, kako kaže, pomogli mu nisu ni znanost ni medicina. Sve dok nije došao u zajednicu Cenacolo. Doslovno je, kaže, vidio vlastitu smrt, što je i prikazao u novoj pjesmi ”Stara škola kreka’

Foto: Hina