Miletić “objasnio” zašto je teturao i nesuvislo govorio: Krivi su briškula i trešeta, a ne teške droge?

Miletić “objasnio” zašto je teturao i nesuvislo govorio: Krivi su briškula i trešeta, a ne teške droge?

“Ako ste mislili da ćete i danas gledati šaljivi kućni video, to se neće dogoditi”, poručio je danas dobro raspoloženi i naspavani predsjednik IDS-a Boris Miletić novinarima u sjedištu stranke. Iako su tema konferencije za medije bili izborni rezultati Amsterdamske koalicije, pitali smo Miletića je li se odmorio i što se to dogodilo na dan izbora u nedjelju kada je pred kamerama posve nesuvislo odgovarao na pitanja i na koncu prekinuo razgovor. Čini se da je za sve kriva briškula i trešeta, piše Glas Istre.

Miletić je rekao da je kampanja bila duga i iscrpna te da su umor i neispavanost učinili svoje. “Ovo mi je pouka da u predizbornoj šutnji sigurno više neću igrati briškulu i trešetu nego ću otići na počinak. Taj uradak, postao je hit na internetu i nakon toga dobio sam brojne upite za prijateljstvo na Facebooku. Nakon toliko godina obnašanja javne dužnosti, javnih nastupa, debata i sučeljavanja to mi se nikada prije nije dogodilo da sam onako zablokirao pred kamerama, kaže Miletić

Na konstataciju da mu velik dio javnosti ne vjeruje da je bio umoran i je li možda nešto drugo posrijedi, ponovio je da je bio iscrpljen. “Ljudi su vidjeli da nisam robot i da sam samo čovjek od krvi i mesa”, kazao je Miletić.

Podsjetimo, u javnosti se se pojavili natpisi da je Miletić bio pod utjecajem  teških droga.