Miletić poziva na prosvjed protiv HDZ-a: Postoji manji dio naroda koji je dopustio da bude izmanipuliran lažnim domoljubljem

Miletić poziva na prosvjed protiv HDZ-a: Postoji manji dio naroda koji je dopustio da bude izmanipuliran lažnim domoljubljem

Marin Miletić još jednom je pozvao narod na prosvjede protiv HDZ-a i Plenkovićeve Vlade.

“Nemam ja problema s time da ste se vi predali, samo ne tražite od mene da se i ja predam 🔥
Postoji onaj jedan manji dio našeg naroda koji uopće nije svjestan IZDAJE koja nam se događa. Postoji taj jedan manji dio naroda koji je dopustio sam sebi da bude izmanipuliran lažnim domoljubljem. Po potrebi, ti fejkeri i domoljubni grabežljivci, bacaju ideološke kosti ispred toga naroda da se narod svađa i dijeli, a oni namjerno i perfidno kreiraju kaos da bi u tom kaosu oni bogati postali još bogatiji, a narod siromašan da bi postao još siromašniji. A postoji i golemi dio našeg naroda koji se budi. Koji je shvatio.


Pokrali su sve što su mogli pokrasti. I taman kada pomisliš da nemaju više što – ta koruptivna hobotnica zla – krade nešto novo. Poput pijavica koje se zakače na živo tkivo i ne puštaju. Gomilaju u sebi krv, ali ne puštaju. Postaju debele i ogavne i dalje ne puštaju. A narod gleda sve te krađe i lopovluke, napredovanja po stranačkim ljestvama, zapošljavanja po članskim iskaznicama, narod gleda sam sebe kako jedva spaja kraj s krajem, kako nema novca za ljetovanja, zimovanja, za kupnju novog automobila – a kupnju nekretnine, onaj obični dio naroda – može samo sanjati.
Uništili su nam mladost, raselili su nam ljude.

Uništili su nam poljoprivredu, nismo samodostatni. Umirovljenici preživljavaju na jedvite jade, radnici nisu adekvatno plaćeni Nemaju vrijednosti za koje bi ginuli, jer žive za Mamona – njihova boga novca. Opljačkali su i pljačkaju i dalje Hrvatske šume – to leglo korupcije i kriminala, pljačkaju HEP, pljačkaju vode, pljačkaju plin, pljačkaju INU, pljačkaju ceste… Pljačkaju čega god se dotaknu. Pljačkaju oni, pljačkaju njihovi sinovi i kćeri. Pljačkaju njihovi direktori, pljačkaju njihovi korumpirani suci i odvjetnici.


Više od dvije godine su nas ponižavali. Tjerali su ljude da se cijepe protiv svoje volje. Prijetili su otkazima. Stiskali su kao što istinski zlikovci prijete – odrađivali su posao za pandemijsku mafiju. Trošili su milijarde za cjepivo koje su potom bacali u smeće. Nisu preuzimali odgovornost za nuspojave. I sada cjepivo testirano na štakorima daju ljudima. Tjerali su nam djecu i mlade da se cijepe. Išli su nam na djecu. Zatvarali su nas u naša sela i gradove, nisu nam puštali kretati se iz mjesta u mjesto. Htjeli su nas pratiti preko GPS-a mobitela i tako nas fašistički kontrolirati (Branko Bačić, HDZ, Otvoreno).


Hrvatska je mogla biti predivna zemlja. Moderne demokracije. Otvorena za svakog čovjeka. Predivnog potencijala. IT sektor, digitalni nomadi, vrhunski turizam, sportske priče, samodostatnost, ekološki uzgoj. Ono, zemlja kao slika uređenosti i ljepote.
Ako ju pustimo HDZ-ovcima neće ostati kamen na kamenu. Jer sve drugo će ovi pokrasti. Kamen na kamenu neće ostati.


Zato vas molim. Sve. Botove i ljude plaćene, na zadatku. Ekipicu koja izgara da razbije prosvjed, koja laže i kleveće, umanjuje ovo događanje naroda… Molim i članove ili simpatizere bilo koje političke opcije koji u podrumima čekaju da vide što će se dogoditi jer hrabrosti nikada i nisu imali. Kalkulanti.
Ostavite me na miru.
Vi se predajte.
Ali, nemojte od mene tražiti da se predam.
Jer ja se predati NEĆU.
Subota, 12h. Ispred zgrade HDZ-a.
Vidimo se.
Dosta ih je”, ističe Marin Miletić

Foto: Hina