Mirjana Hrga opisala kako se osjećala dok je gledala Doru: Imala sam tešku tjeskobu. Hrvatska je kapitulirala pred europskom glupošću i neukusom

Mirjana Hrga opisala kako se osjećala dok je gledala Doru: Imala sam tešku tjeskobu. Hrvatska je kapitulirala pred europskom glupošću i neukusom

Poznata novinarka i poduzetnica Mirjana Hrga također je komentirala pobjedu baby Lasagne. Smatra da je Hrvatska izborom Baby Lasagne kapitulirala pred europskom glupošću i neukusom. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Eurosong je najmanje pjesma, a sve ostalo što veze s pjesmom nema je mnogo važnije. Eurosong pokazuje što se “nosi” u Europi. Ne u glazbenom smislu jer tamo glazbe nema.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ugledni glazbeni kritičar secirao Baby Lasagnu: Pa ljudi, jeste li svjesni da je riječ o prikrivenom narodnjaku

Hrvatska pokušava biti “in”… Prošle godine to je imalo smisla. Let 3 je to odradio po principu: Želite debilanu, dat ćemo vam i više od toga. I na vrlo inteligentan način su uspjeli.

Baby Lasagna

Međutim, ovo večeras mi izgleda kao kapitulacija pred europskom glupošću i neukusom. Pristajanje na svinjariju. Veći dio večeri provela sam u dosadi ili teškoj tjeskobi.

Svjetlo na kraju mračnog tunela bio je jedan talentirani dečko Vinko. Toliko mi je bio simpatičan taj njegov talent i normalnost koji su bili u takvoj debeloj manjini da sam i sama poslala SMS, što dovoljno govori o mojem psihičkom (ne)stanju tijekom Dore.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Andrija Jarak ogorčen: Ima li itko normalan u ovoj zemlji

Kamo ide ovaj svijet…? I kako će oni koji ne dijele europski “ukus” preživjeti u tom kaosu, ne naravno u glazbenom nego u svakom drugom pogledu – pitanje je za milijun dolara”, ističe Mirjana Hrga.

Novinar Ilija Jandrić zdušno je podržavao Baby Lasagnu.

“Idemo ljudi svi glasati za Baby Lasagnu da ga slučajno žiri ne bi oštetio! Samo zbog njega Hrvatska je i prije finala Dore treća na europskim kladionicama… Ne propustimo ovu priliku”, ističe Ilija Jandrić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: BOJI SE PRETRČAVANJA: Marija Selak Raspudić objasnila zašto Most ne želi u koaliciju s Domovinskim pokretom

Novinarka Vesna Kljajić je zadovoljna.

“E fala nebesima- em su pobijedili moji favoriti, em Letu 3 nije pomogla ni Severina ni sve politiziranje ni proglašenje iste ” božicom pravde”. Što je previše,previše je”, ističe Vesna Kljajić.

Foto: Hina